Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy kapcsolatban olyan, ahol a férfi és a nő egyenlő?
A kérdés adott... tehát: Működőképes-e az, hogy a férfi és a nő egyenlő félként kezeli egymást, nincs alá-fölérendeltségi viszony, és képesek normális, emberi hangon megvitatni a problémáikat?
Továbbá a munkát megosztva segítik egymást (mutualizmus, ökológiai kifejezéssel), és nem arra megy ki a játék, hogy hogyan baxxon ki a másikkal?
Van amiben a párom irányit. Családi kapcsolatok, és -bevallom- a pénzzel is jobban bánik. Elismerem, meghajlok előtte, nem kötekedek, mert "én irányitok".
Ő pedig egy lépést sem tesz nélkülem műszaki, vagy más kérdésekben.
És van amikor én kapom el szexre, és irányitok, és van amikor ő rám ugrik, és abszolute ő irányit, (imádom mikor rányom az ágyra, és kedvét tölti :D) ez eseti :)
Nincsen nálunk ilyen "én irányitok" kérdés. Mindkettőnk szabad független véleménye is megvan, megtartja a szabad szellemiségét.
Igen, két fél alma. Egyek vagyunk igy.
12-es, tökéletesen egyetértek veled, így gondolom..
tehát mondjuk a különböző dolgokban lehet a másik a jobb, de végeredményben egyenlőre jön ki az eredmény..
persze itt arra lehetne gondolni h egyik v másik dologban az adott fél jobb, és mondjuk ha több dologban jobb az egyik mint a másik akkor az dominál... hát nem.
A kölcsönnésgre és az egymás segítésére gondolok.
Amúgy köszi a válaszokat, és azok, akik szerint a férfinek kell dominánslak lennie, mert "így van és kész"... hát.. nem a középkorban élünk :)
kérdező: igen
24.
A család, és a "barlang melege" ősidők óta az "asszony parancsnoksága" alatt áll.
A társadalmi férfi dominanciáról viszont nem érdemes vitázni.
A 21. században már illene eljutni odáig, hogy ezeket levetkőzzük, és ahol rend van a fejekben sikerül is. Nem minősitem a férfi soviniszta megjegyzést, de jelzem: sokkal több tisztelet a nők felé, az neked is boldogabb életet jelent.
Te mi a francról beszélsz? Nálam jobban senki nem tiszteli a nőket!
Pont azok nem tisztelik őket, akik a nőkre ráakarják erőszakolni a férfiszerepet. A női természetet akarják megerőszakolni.
Ha tisztelnéd a nőket, akkor nem akarnál belőlük férfit csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!