Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyes arc mindenek fölött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes arc mindenek fölött áll a lányoknál, csak azt figyelik kb 80% ban egy pasin és 2-3 mp alatt eldöntik, hogy szimpi-e az arcod vagy sem?

Figyelt kérdés
Hányszor látom, hogy az alacsony, ronda arcú srácok megvesznek a kondiban egész nap, aztán ugyanúgy kapják a kosarakat szakadatlanul. Hányszor látom, hogy a nem vonzó arcú, kissé kövér pasik megveszik a drága jó ruhát, mondván, hogy most jól becsajozik. Aztán ugyanúgy pofára fog szinte mindig esni. A helyes meg kis túlzással bármit is vesz fel, ha kicsit is igényes, ápolt, akkor tocsogni fognak a közelében a bugyik a nedvességtől. Ennyire pofon egyszerű lenne a képlet és mégis ennyire nehéz lenne megoldani annak, aki rondának született? Ha vonzó az arcod, már minden csaj a beszédeden fog múlni. Ha valamilyen szinte az is rendben van, akkor a fütyid hamarosan sok lukat fog látni?
2013. nov. 24. 12:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ó, ha ez ilyen rohadt egyszerű lenne... De persze, a lányoknak nincsenek problémáik, a lányoknak minden összejön, a lányokra mindig nyomul valaki... Aha, persze, hogyne.

Az emberek undorodnak tőlem. Mégsem bőgök itt, mert felesleges. Neked is ezt ajánlom, ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad. Mégis milyen választ vársz erre? És egyáltalán miért kell általánosítani? Sosem értettem ezt... Csak gyávák vagytok, ennyi a ti bajotok.

2013. nov. 24. 15:55
 32/44 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kövér vagy? Vagy arcilag ronda? Ha kövér, akkor simán lefogysz és ha nem is szép az arcod, akkor már rohangálni fognak utánad a srácok. De mi hiába vagyunk kövérek, ha lefogyunk, de az arcunk ronda, akkor ugyanott vagyunk, mint ha a testünk is maradt volna kövér.
2013. nov. 24. 16:01
 33/44 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kövér. Sovány vagyok, semmi alakom nincs, se mellem, se seggem, ráadásul olyan az arcom, minr a Gyűrűk urából annak a pösze manónak. Reménytelen a helyzet.

De hiába írom, hogy hagyd abba, te csak hajtod itt a baromságaidat arról, hogy mennyire reménytelen a helyzet... Nem érted mit akarok mondani, mi? :D Hát persze, hogy nem... Elvakít az önsajnálat.

2013. nov. 24. 16:09
 34/44 anonim ***** válasza:

teljes mérték egyetértek a leányzóval. ha valaki csúnya, akkor szopás van, akár fiú, akár lány. ha annyira csúnya vagy amúgy kérdező, akkor szintén csúnya csajokhoz kellene odamenni, nem?

mind a kettőtökről megnéznék amúgy egy képet privátban, hogy mégis mennyire reménytelen a helyzet :D

2013. nov. 24. 16:19
 35/44 anonim ***** válasza:
Ja, és "simán lefogysz" :DDDDD Na persze, simán lefogy mindenki. Fogalmad sincs, hányan szenvednek, mert nem tudnak lefogyni, egyszerűen nem megy le a háj, nincs pénz egészséges kajákra, csak a maszlag marad, ami hízlal, de ugye valamit enni kell, hogy ne halj éhen. Ráadásul némi lelki erő is kell a fogyáshoz, meg akarat, de ez nem megy akkor, ha az ember mondjuk depressziós, vagy csak simán magányos, rossz az élete, stb... De persze, tök simán le lehet fogyni! Akkor meg miért nem bomba alakú mindenki, aki szeretne az lenni? A környezetemben tapasztaltak alapján írtam ezt.. Gondolkozz mielőtt írsz... Nem csak neked vannak problémáid a világon!
2013. nov. 24. 16:24
 36/44 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért próbáltok észérvekkel hatni a kérdezőre, mikor világosan látszik, hogy nincs azon a szinten...
2013. nov. 24. 16:25
 37/44 anonim ***** válasza:

kéépet légyszi :D

amúgy mocskos nagy mártírkodás ez a nem megy le a zsír, akármit csinálsz. csak magukat nyugtatják. a legeslegálszentebb és idegesítőbb szöveg, amit életemben hallottam. egyrészt nem véletlen lettek olyanok. a 120 kilós csajok, akik már kvázi szétfolynak, azok szerintem nem salátán élnek..., nem olyannak születtek. nem kell a fogyáshoz az ég világon semmiféle hókuszpókusz. nem kell norbi update, meg 10000-es bérlet a kondiba. elárulom nektek a lényeget: ha ugyanannyi kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor tartod a súlyod. ha kevesebbet fogysz, ha többet hízol. ez megdönthetetlen tény, ez mindenkinél, minden körülmények között így van. (persze van olyan, aki akármennyit eszik nem hízik el, de ez fordítva nem igaz. nem tud a szervezet energiát elraktározni háj formájában, ha kevesebbet vagy ugyanannyit viszel be, mint amennyit elégetsz.) bevitelhez képest negatív kalóriamérlegű étrenddel fizikai képtelenség nem fogyni. lelkiismeret furdalás nélkül le tudnék verni 3 orbitális pofont azoknak a kövéreknek akik azt mondják, hogy nem tudnak lefogyni, akárhogy próbálnak.

2013. nov. 24. 16:33
 38/44 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nincs igazad, és ezt vékonyka lányként mondom - csak hogy ne foghasd arra, hogy kövér vagyok. De nem is írnék többet, mert úgysem olvasnád végig.
2013. nov. 24. 17:17
 39/44 anonim ***** válasza:

végigolvasnám.., egyszerűen igazam van :D

rámondják, hogy ilyen alkatok, azok a fránya gének, mártírkodnak, aztán a nagy önsajnálat közepette, könnyek között eszik a csokifagyit vödörből. életmódváltással le lehet fogyni, csak lusták. az ilyenek maradjanak is dagadtak.

2013. nov. 24. 17:26
 40/44 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igaza van.

De sajnos a legtöbb embernek nincs sem esze, sem akaratereje a fogyáshoz. Szánalmas. És nincs kifogás!

2013. nov. 24. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!