Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyes arc mindenek fölött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes arc mindenek fölött áll a lányoknál, csak azt figyelik kb 80% ban egy pasin és 2-3 mp alatt eldöntik, hogy szimpi-e az arcod vagy sem?

Figyelt kérdés
Hányszor látom, hogy az alacsony, ronda arcú srácok megvesznek a kondiban egész nap, aztán ugyanúgy kapják a kosarakat szakadatlanul. Hányszor látom, hogy a nem vonzó arcú, kissé kövér pasik megveszik a drága jó ruhát, mondván, hogy most jól becsajozik. Aztán ugyanúgy pofára fog szinte mindig esni. A helyes meg kis túlzással bármit is vesz fel, ha kicsit is igényes, ápolt, akkor tocsogni fognak a közelében a bugyik a nedvességtől. Ennyire pofon egyszerű lenne a képlet és mégis ennyire nehéz lenne megoldani annak, aki rondának született? Ha vonzó az arcod, már minden csaj a beszédeden fog múlni. Ha valamilyen szinte az is rendben van, akkor a fütyid hamarosan sok lukat fog látni?
2013. nov. 24. 12:40
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugye ezt viccnek szántad. Sokszor 1 perc után közlik, hogy van pasijuk, holott nem is tudják, hogy mit akartam tőlük, mert nem tértem rá és nem is éreztettem, hogy párt szeretnék.
2013. nov. 24. 12:58
 12/44 anonim ***** válasza:

És mindebben az a legjobb, hogy a szépség relatív. Láttam már aránylag jó nőt számomra nem túl vonzó külsejű fiúra úgy pillogni, mintha egy görög isten lett volna. Valakinek meg az én barátom nem tetszik, pedig szerintem igenis helyes és jóképű. Ha mindenkinek ugyanaz lenne a szép és a vonzó, akkor rövid úton ki lenne kaparva egy csomó lány szeme. Legalábbis, ha a többi hölgyeménynek olyan habitusa van, mint nekem.

20/l

2013. nov. 24. 12:58
 13/44 anonim ***** válasza:
nem, nem viccnek irtam! ha veled ez történik minden alkalommal, akkor veled is van baj, nem csak a genetikával, meg a nőkkel
2013. nov. 24. 13:01
 14/44 anonim ***** válasza:

"ha jól udvarolsz, a csajnak tetszeni fog, akárhogy is nézel ki"

Ilyen jó viccet már rég hallottam :D Ezt te se gondolhatod komolyan.

"És mindebben az a legjobb, hogy a szépség relatív."

Nem az. Minden nőnek a szabályos, férfias arcú, magas férfiak tetszenek. Max abban lehet eltérés, h mennyire legyen izmos, milyen színű legyen a haja és a szeme. Bár utóbbiban is jellemző a sötét hajúak és a kék szeműek előnye.

Egyébként h a kérdésre is válaszoljak: nemcsak az arcot nézik a lányok, hanem a magasságot is.

2013. nov. 24. 13:05
 15/44 A kérdező kommentje:
De, szinte csak a genetikával van a gond, meg a nőkkel, hogy csak arra kíváncsiak, hogy milyen génjeid vannak (vonzó arc). A szépség pedig nem is annyira szubjektív, mint te azt hiszed kedves naíva. A jóképű pasik szinte mindig más nőkkel vannak (tehát nem csak 1-2 nek tetszik, mivel helyes), a rondák meg jó ha egyet kapnak a sorstól vagy még egyet sem.
2013. nov. 24. 13:07
 16/44 A kérdező kommentje:

Igen, a magasságot is. 100 ból 98 nőnek miért van legalább egy magas, de inkább nálánál magasabb párja, ha nem számít a magasság?

Bírom azokat a jópofa kommenteket, mikor ilyen magasságos kérdésekhez olyan kommentek jönnek a lányoktól, hogy az ő pasijuk bizony alacsonyabb náluk. Ami lehet igaz, de mikor tömegesen jönnek az ilyen válaszok (hogy megnyugtassák álszent módon a pasikat), hogy szinte mindnek törpe párja van (mármint alacsony pasi), akkor azért a kérdés kezd mulatságba torkollni, mert ritka az ilyen felállás. Túl ritka. Ezért nem igazán lehet itt kapni soha egy ó választ sem, mert a helyes pasik és a szebb csajok vagy elég ha csak átlagos a csaj, osztják az észt, hogy nem a lányokkal van a gond. A ronda pasi meg ha megmondja az igazat, akkor kapja a piros kezet és még a végén ő is elbizonytalankodik, hogy tényleg ő a hibás (mert ronda és folyton elutasítják, bárhogyan is próbálkozik)hogy tényleg a lányok szentek. Feminizmus van kérem, a pasiknak csitt van. ezt érzem.

2013. nov. 24. 13:13
 17/44 anonim ***** válasza:
pedig nem viccsok ismerősöm van akinek van barátnője, pedig nem helyesek, olyan rokonom is van aki ronda, és van egy elég jó nője, és a barátnője szerint sem túl szép, de ő azt mondja hogy nem zavarja
2013. nov. 24. 13:21
 18/44 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyunk húde gazdagok, és nem fogok kapni egy RS3-at érettségire jó cuccokban járok. Arcra sokak szerint helyes vagyok, bár kicsit alacsony. Csak akkor fullos a beszélőkém, ha be vagyok baszva, ezért nincs is barátnőm. Van még jópár osztálytársam, ami kb ugyanez mint én, sőt még magasabb is, még sincs barátnőjük. Van olyan is, aki ugyanolyan magas mint én, nem jobb faszi. Sportosabb vagyok testre is, sokkal jobb cuccokba járok, mégis próbálkozik, sikeresen. Ha van szöveged, akkor iszonyat különbségeket át lehet hidalni fiú és lány között, és komoly hátrányokat lehet elfelejtetni. Ha valami 80%, akkor az szerintem a kiállás és a szöveg, magabiztosság.
2013. nov. 24. 13:24
 19/44 A kérdező kommentje:
A jó szöveghez is kell egy jó genetika, egy jó szocializációs környezet. Ha nem születtél jó dumára való hajlamossággal, vagy ha elnyomták benned ezt az ént, akkor nehéz felhozni. Ha a lányok folyton elutasítanak és az önbizalmad letörték, akkor a beszélőkéd is előbb vagy utóbb alább fog hagyni. Tehát kell a pozitív megerősítés és a magabiztosság ehhez. Ha egyik sincs, akkor még jó külsővel is nehéz csajozni. De többségében azért azt látom, hogy aki jóképű az tudja is ezt magáról, kap is visszajelzést és nő az önbizalma és egy kicsit a beszéde, dumája is fejlődik, fejleszthető. Nekik lesz csajuk.
2013. nov. 24. 13:35
 20/44 anonim ***** válasza:

A szépség nem relatív...

Hogy egy extrém esetet mutassak. Gondolod, hogy ez az ember bárkinek is tetszene?

[link]

Hát nem.

A szépségérzékünk genetikailag kódolva van belénk. Kis mértékben változik ugyan, de attól még az emberek egyetértenek abban ki a szép és ki nem.

2013. nov. 24. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!