Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A " helyes fiúk" csak a szép lányoknál próbálkoznak be?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 22:27
1/11 anonim válasza:
Azoknál, akik szerintem szépek. Mások szerint lehet, hogy átlagosak, vagy csúnyácskák.
2/11 anonim válasza:
én ez tapasztaltam... 15 vagyok. ebben a korban élik a "perverz" korszakukat :DD xDD na nem mintha érintene ez a rész... de pont ezér fogják azokat kinézni maguknak, akik jól néznek ki. szerintem
3/11 anonim válasza:
Ameddig azok a lányok azt tudják nyújtani, amit elvár a pasi, addig jó eséllyel igen.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom ez miért meglepő..
De azért a belsőt is figyelik:)
5/11 anonim válasza:
Ők nem próbálkoznak, tapadnak a csajok rájuk... Én hiába küszködök, az összes jóképű haveromnak mindig van csaja, anélkül, hogy a kisujjukat mozdítanál, mert ragadnak rájuk a lányok. Ez van. A szerelmi élet szerencsén alapszik. Megszületsz szépnek/átlagosnak/rondának, ha szép/helyes vagy, mindig lesz párod, ha átlagosan nézel ki akkor is lesz, de már meg kell küzdeni érte rendesen, és jófejnek is kell lenni, ha ronda vagy akkor keresztbe le is szophatod magad, akkor se fogsz kelleni.
6/11 anonim válasza:
a "leghelyesebb fiúknál" a lányok próbálkoznak...nekem mostanság az a tapasztalatom :D
7/11 pirosalma4444 válasza:
Nem minden esetben sőt töbször láttam hogy a jó csávok csúnyáb lányokkal voltal viszont ez fordítva is így van általában a csúnyáb fiúknak van.több önbizalmuk vagy hogy működik ez náluk de a szép lányokra másznak legtöbbször...
8/11 anonim válasza:
Én vkinek tetszem vkinek nem, de túl kanos vagyok ahhoz hogy a legszebbeknél szarozzak, inkább biztosabbra megyek! És számít az is hogy bájos legyen meg tudjunk miről beszélni, nyilván
F20
9/11 viktor123456 válasza:
#5 nek van igaza.
A helyes srácok nem nyomulnak, hanem válogatnak a libák közül, hogy melyiket tömjék. :-) Mert a libáknak attól dagad a májuk, ha tömik őket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!