Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy néha úgy érzem helyes vagyok és van esélyem nekem is barátnőre, de többnyire inkább rondának és esélytelennek tartom magam a lányoknál?
Az arc többet számít, mint a test. Az én mércémmel inkább az adja a kisugárzást, szóval lehet, hogy megnyerő, vagy rokonszenves a tekinteted, amivel biztonságot sugallsz a lányok felé, ezért megtetszel nekik.
Szerintem te önbizalomhiányos vagy. Sok csúnya pasis kérdés van gyakorin, de ők általában azt is odaírják, hogy már vagy 50 csaj mondott nekik nemet, páran még meg is alázták őket. Nos, nálad nem áll fent ez a helyzet, mert veled még szemeznek is a lányok. :D
Egyébként nálam is vannak jó csaj és rusnya bálna napok. Amikor olyanom van, egyszeribe csinosnak érzem magam, bátran sétálok végig a suli folyosóján, és olyankor meg is néznek a palik(van aki megjegyzéseket is tesz, mondjuk azt utálom XD), ronda bálna napon meg inkább kikerülöm az embereket, ahogy lehet. Olyankor úgy érzem, hogy rajtam röhögnek, akik előtt elhaladok. :)
Én arra tippelek, hogy jó csaj napokon nem azért érzem magam szépnek, mert megnéznek, hanem pont azért néznek meg, mert akkor önbizalmat árasztok magamból és jobb a kisugárzásom.
17/L
Mint már írták, lányokkal is van ilyen. Amúgy tényleg az ha magabiztosságot mutatsz, sokat dob rajtad. Most itt nem kell a macsó kategóriás önbizalom árasztásba átesni, mert vannak bizonyos határok. De ha néznek, mosolyogj vissza, vagy valami. :)
Lehet hogy valakinek nem jössz be, de lehet hogy másoknak igen.. ilyen az élet. Mosolyogj, legyen önbizalmad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!