Valaki elmagyarázná, hogy most akkor a lányoknál kik is a helyes fiúk egységese az ízlésük vagy tényleg más-más lenne, vagyis, ha egy lánynak tetsizk egy fiú a barátnőjének az lehet ronda, ez igaz?
Figyelt kérdés
Nem értem a csajokat. Sokan rondának nevenek, más lány meglátja a képem és már belém szeret, akkor most hogy is van ez?2013. aug. 19. 23:49
1/7 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. - Szokták volt mondani. Hát itt is igaz.
2/7 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a fiúknak sem mindenkinek ugyanaz a csaj jön be, a nálunk, lányoknál is ízlések és pofonok...
3/7 anonim válasza:
Na akkor vegyük a tiniket. A metálos csajoknak a hosszú vikinges fazonok a zsánereik, nekik nem fognak tetszeni a pávák. A tiniribiknek igen. Akkor vannak hipszerszerűségek, deszkások, rockerek, hippifélék, alterosok, apácaszerűségek, egyszerűség-nagyszerűség hívők, csalfák és hűségesek, önbizalomtúltengésesek és önbizalomhiányosok, hosszúhaj-rövidhaj, kékszem-zöldszem kedvelők, a sportos csajok akarják h a párjuk is erős legyen, van aki meg a mackóshoz bújna oda, van akinek a tükörarc tetszik másnak meg a karakteres egyedi vonások.
4/7 anonim válasza:
Teljesen más. A legjobb barátnőm hányni tudna attól a fiútól aki nekem nagyon tetszik. És ez így van fordított esetben is.
Ugyanúgy, ahogy neked sem tetszik minden lány;)
5/7 anonim válasza:
egyik barátnőmmel kávézóba ültünk,és odaszólt,hogy néézd milyen jó pasi.a reakcióm annyi volt h: hol? :) szerintem érted mit akartam ezzel mondani :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, kösi a valós példákat. De akkor miért is van az, hogy vannak ezek a tipikus szép fiúk mint Justn Bieber Ván Díreksöőn és társai, akikért minden lány oda van például? Meg ez a sok páwa köcsög hát ezek is tökre tele vannak csajrajongókkal. Szóval engem ez zavar be, mert a többség ezekre bukik. Én meg inkább olyan vagyok, akikre a legtöbb lány azt mondja, hogy ronda és hát emiatt sosem volt elég önbizalmam csajozni élőben. Az eddigi csajok, akikekl smároltam, szexeltem netről voltak mind...
2013. aug. 20. 00:10
7/7 anonim válasza:
NINCS ODA ÉRTÜK MINDEN LÁNY! Ez a te bajod, hogy azt HISZED! De nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!