Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mitől nő meg leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől nő meg leginkább az önbizalmatok/önbecsülésetek/magabiztosságotok?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha éppen olyan időszakban vagytok, hogy nem igazán vagytok kibékülve önmagatokkal, mi szokott kicsit átlendíteni? Bármilyen tevékenység, cikk, gondolat érdekel a témában. Vagy pl. a párotok tud ebben segíteni nektek? Ha igen, hogyan?

2013. nov. 14. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs párom(legfeljebb a bal kezem,de azt inkább hagyjuk).

Párkapcsolat szempontjából,már akkor temetem az egészet,amikor még el se kezdődött,mert nem valószínű,hogy kellek bárkinek is.De más területen magabiztos vagyok,mert értek a szakmámhoz és ezt mások is elismerik.Hülyének se tartom magam.Egyedül talán a külsőm az,amin van mit dolgoznom,de mások szerint így is jól nézek ki,de őket akkor sem értem.

Szóval önbizalmat nekem az ad,hogy olyan dolgokat tudok megcsinálni,amiről sok embernek fingja sincs és néha olyanoknak is tudok új ötletet adni,akik régen dolgoznak a szakmámban.

2013. nov. 14. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha sikerülnek az eltervezett dolgaim, és úgy sikerülnek elintézni dolgokat, ahogy előző nap este kitaláltam, vagy közel hasonlóan. Ha melómban okosan oldok meg valamit, vagy ha elégedett lehetek magammal a pályán (kosár, és ez a legjobb, ilyenkor be is pörgök :)). Párom nincs, csak egy lány barátom, vele csak úgy simán jobb kedvem lesz, az önbizalmamat nem változtatja. És sokféle rapet hallgatok ('90-esekből).

27/f

2013. nov. 16. 01:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!