Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is beteges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is beteges?

Figyelt kérdés

Szóval..az lenne a helyzet, hogy ...nemrég kezdtem a középsulit és ilyen első látásra "beleszerettem" egy 12.-es srácba és én inkább az ilyen 'távolból figyelős' típus vagyok..sajnos nem túl sokszor látom egy nap, de én annak a pár pillanatnak is örülök..szóval arról lenne szó, hogy fel szoktam menni az iskola honlapjára és megszoktam nézni, hogy éppen melyik teremben lesz órája, hátha arrafelé fog menni,mint én vagy a közelemben lévő teremben lesz és akkor talán láthatom..ezt legjobb barátnőm megtudta és azt mondta erre, hogy az már beteges ._. ki szeretném kérni a véleményeteket arról, hogy szerintetek is az? ti mit gondoltok erről? Én nem tartom annak, mert ez szerintem sokkal jobb érzés, hogy tudom és számítok rá mikor láthatom/esetleg nem láthatom őt, minthogy egész nap várok a csodára...nem pontozok le senkit, aki barátnőm álláspontjával ért egyet, csak kíváncsi vagyok mások véleményére >_<

ha valakit érdekelne 15/l

2013. nov. 12. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Körülbelül ugyan ez volt a szitu velem is annak idején. Első nap kiszurtam az iskola legkeresettebb fiúját. Totál belezúgtam. Persze egész nap csak őt néztem, s én is olyan inkább plátói szerelmes voltam..nálam még az is bonyolította a helyzetet, hogy pár hónapra rá, beleszerettem egy másik srácba is.Két srácba voltam egyszerre fülig szerelmes...a természet csúnyán megtréfált. Nem is tudom hogy a fenébe lehet egyszerre két emberbe szerelmes az ember:D Szenvedtem 3 évet:(

Mindent megtettem azért, hogy lássam őket.

Amit te csinálsz, lehet bolondos, de mit csináljon az ember, ha egyszer tombolnak a hormonok?!

Fel a fejjel, egyszer majd lesz valaki, aki viszont szeret!

Szóval szerintem nem beteges.

2013. nov. 12. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beteges, hanem teljesen normális ebben a korban!!!
2013. nov. 12. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem beteges, de ha csak a távolból fogod figyelni, akkor ott is maradsz ! :)
2013. nov. 12. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem beteges. Én és 1-2 haverom minden szünetben 2-3 csajért állunk minden egyes szünetben ugyan azon a folyosón, hogy hátha látjuk valamelyik lányt persze egyiket nem mernénk megszólítani de nekik is feltűnt már ez ők is gyakran pillantanak ránk.
2013. nov. 12. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2013. nov. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!