Szerintem ez beteges! Mit tehetek?
nekem simán stressztől is van ilyen (vizsga időszak, stb.)
Nekem annyival van nehezítve, hogy sírás után borzasztóan hasogat a fejem és nem múlik el gyógyszer nélkül. Szóval ha nem veszek be semmit, akkor akár 2-3 napig is fáj sírás után a fejem.
Ezen nem sok megfejteni való van, mert nekem a túl sok feszültségtől van. A patikában lehet kapni egy gyógynövényes bogyót (rá is van írva, hogy nem gyógyszer, csak gyógyhatású)
ez segít nekem általában
Egyébként szerintem nem olyan furcsa ez. A hormonjaid is tombolnak... Pl. a terhes nők is könnyen elsírják magukat a hormonok miatt.
Nem vagy beteges szerintem.
Azt írod rengeteg barátodnak Te segítesz, te beszélsz velük, te fogod a kezüket, te vagy az erős, aki átsegíti őket ezen a nehéz időszakon, amikor minden annyira fáj, és minden annyira rossz :)
És Te? Tudsz valakivel beszélgetni? Nincsenek a barátaid túlságosan saját magukkal elfoglalva? Így téged senki sem tud meghallgatni. Ezért nincsen más választásod, egyedül kisírod magadat minden nap.
A kamaszkor olyan, testi, hormonális, lelki változásokat okoz, valamint olyan mértékben változik az ember élete, hogy az érzelmi viharok, a megfelelési kényszer sokszor okoz szorongást, dühkitörést, sírást.
Ez egy természetes folyamat el fog múlni. Egyébként egyáltalán nem baj ha az ember kisírja magából a dolgokat, akár ok nélkül is. nagyon jó stresszoldó, nyugtató. Szerezz be egy jó szemcseppet. És fel a fejjel, nincs veled semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!