Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintem ez beteges! Mit...

Szerintem ez beteges! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget sírok! Éjszaka jókedvből teljesen hirtelen átmegyek szomorúba és órákig sírok. Kb 2-kor alszom el. Ha valaki kicsit is felemeli a hangját rosszul esik, elsírnám magam. De általában, amikor sírok teljesen oktalanul csinálom. Egyszerűen elfog a rosszkedv és sírok, közben meg aggódok, hogy miért sírok a semmi miatt? Napi 2-3 órát biztos kitöltök ezzel a programommal. Nem átlagos kamasz sírás amúgy. Sok kamasz barátomnak én segítek egyes dolgokat feldolgozni, én fogom a kezüket, hogy ne legyenek rosszkedvűek. Sokmindent beszélnek meg velem. De ők okkal sírnak valami kis dolgon én meg oktalanul a semmin. Elvégeztem egyszer pszichológussal két személyiségtesztet. Mindkettőben az jött ki, hogy szorongok. Lehet amiatt sírok? Így vezetném le? De azt meg nem hiszem... Mit tehetek a sírás ellen? Nagyon zavar már...
2013. júl. 18. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jólesik sírás után, megkönnyebbültnek érzed magad, akkor semmi baj sincs.:) Viszont ha ennyire zavar, akkor ha érzed hogy rád jön a sírógörcs , kezd el bulis, vidám zenéket hallgatni, és ne hagyd hogy "magával ragadjon":) HA pedig napi szinten fordul elő, és ilyen komoly, akkor biztos van oka, kezd el megfejteni :):)
2013. júl. 18. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem simán stressztől is van ilyen (vizsga időszak, stb.)

Nekem annyival van nehezítve, hogy sírás után borzasztóan hasogat a fejem és nem múlik el gyógyszer nélkül. Szóval ha nem veszek be semmit, akkor akár 2-3 napig is fáj sírás után a fejem.

Ezen nem sok megfejteni való van, mert nekem a túl sok feszültségtől van. A patikában lehet kapni egy gyógynövényes bogyót (rá is van írva, hogy nem gyógyszer, csak gyógyhatású)

[link]

ez segít nekem általában

Egyébként szerintem nem olyan furcsa ez. A hormonjaid is tombolnak... Pl. a terhes nők is könnyen elsírják magukat a hormonok miatt.

Nem vagy beteges szerintem.

2013. júl. 18. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt írod rengeteg barátodnak Te segítesz, te beszélsz velük, te fogod a kezüket, te vagy az erős, aki átsegíti őket ezen a nehéz időszakon, amikor minden annyira fáj, és minden annyira rossz :)

És Te? Tudsz valakivel beszélgetni? Nincsenek a barátaid túlságosan saját magukkal elfoglalva? Így téged senki sem tud meghallgatni. Ezért nincsen más választásod, egyedül kisírod magadat minden nap.

A kamaszkor olyan, testi, hormonális, lelki változásokat okoz, valamint olyan mértékben változik az ember élete, hogy az érzelmi viharok, a megfelelési kényszer sokszor okoz szorongást, dühkitörést, sírást.

Ez egy természetes folyamat el fog múlni. Egyébként egyáltalán nem baj ha az ember kisírja magából a dolgokat, akár ok nélkül is. nagyon jó stresszoldó, nyugtató. Szerezz be egy jó szemcseppet. És fel a fejjel, nincs veled semmi baj!

2013. júl. 18. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki,hogy ez a legnagyobb bajod.Az én fiam a te korodban már annyit szenvedett,mint más 90 éves korában sem.
2013. júl. 18. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat az utolsón kívül, arra inkább nem is reagálok. A barátom szokott felvidítani kb úgy, ahogy én is a többieket. Ő is mondta, hogy szerinte kicsit már sdok. Mondjuk, most jó kedvem van és izgatott vagyok :)
2013. júl. 18. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!