Csak szerintem beteges?

Figyelt kérdés

Az exem egyetemen tanul kisgyermeknevelést és kötelező olvasmányként kapott egy kb 150 oldalas szakkönyvet a: Kiskorúak maszturbálási szokásai 5 és 15 év között-ről. Megmutatta, elolvastam a közepéből 3 oldalt, csak kamilláztam. o.O

Megmutattam az öcsémnek, az első reakciója az volt, hogy: Az ilyen embert aki ezzel foglalkozik, pofán kéne b*szni egy forró tepsivel!

De most komolyan! hogy lehet az, hogy ezeket az embereket akik ezzel foglalkoznak, nem hogy nem büntetik, de még állami szinten támogatják a kutatásaikat? Mert szerintem ez bőven kimeríti a pedofília vagy a kiskorú megrontása fogalmakat! Személy szerint felháborít a dolog.

2013. júl. 12. 21:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
Miért is?
2013. júl. 12. 21:36
 2/15 ájszíjú válasza:
hihetetlen, hogy mik vannak manapság, LÁZADJUNK!!!
2013. júl. 12. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak szerinted.
2013. júl. 12. 21:40
 4/15 anonim válasza:
100%

most mi a gondod?

a kisgyerek azt hiszen nem nyúl a nemi szervéhez, képzeld mindegyik nyúl, csak nem kell rászólni, amúgy nem tudatosan csinálják még, a szülő persze nem szól rá, ha észreveszi, z logikus, 10 évesen már direkt akarja N

2013. júl. 12. 21:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint teljesen normális dolog az, hogy 8 éves kislányoktól kérdezgeti egy öreg bajuszos bácsi hogy hogyan szokta magát kényeztetni?
2013. júl. 12. 21:43
 6/15 anonim válasza:
Mi volt abban a könyvben, ami ennyire felzaklatott, kifejtenéd részletesen ?:D
2013. júl. 12. 21:43
 7/15 anonim válasza:
ja :D már értem :D
2013. júl. 12. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor engem minden nőgyógyászati vizsgálaton molesztálnak. Ne légy prűd, anyagcsere is létezik, a gyerekek sem aszexuálisak, emlékszem, én sem voltam az. Egy dolog, hogy egy teadélutánon nem merül fel ilyen téma, de a tudomány ettől még nem dughatja homokba a fejét.
2013. júl. 12. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Ebben hol a megrontás?
2013. júl. 12. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, pszichológiáról hallottál már? Foglalkoztál vele akár csak egy percet is?
2013. júl. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!