Csak szerintem beteges?

Figyelt kérdés

Az exem egyetemen tanul kisgyermeknevelést és kötelező olvasmányként kapott egy kb 150 oldalas szakkönyvet a: Kiskorúak maszturbálási szokásai 5 és 15 év között-ről. Megmutatta, elolvastam a közepéből 3 oldalt, csak kamilláztam. o.O

Megmutattam az öcsémnek, az első reakciója az volt, hogy: Az ilyen embert aki ezzel foglalkozik, pofán kéne b*szni egy forró tepsivel!

De most komolyan! hogy lehet az, hogy ezeket az embereket akik ezzel foglalkoznak, nem hogy nem büntetik, de még állami szinten támogatják a kutatásaikat? Mert szerintem ez bőven kimeríti a pedofília vagy a kiskorú megrontása fogalmakat! Személy szerint felháborít a dolog.

2013. júl. 12. 21:35
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ez a hulyeség hogy nem tudatosan csinálja?!

Nem tudom kinek milyen az emlékezete,vagy hogy mit tett,de

egy biztos én már 5 évesen azért nyúltam este a paplan alá mert jó volt.Nem a paplannak!

2013. júl. 12. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Unokaöcsém 2 hét múlva lesz 8 hónapos és mióta felfedezte a kukacát, minden pelenkázás alkalmával azt gyűri. Tény és való, hogy jobb nem bele gondolni, hogy milyen körülmények között íródott a könyv, de a tények akkor is csak tények maradnak.
2013. júl. 12. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
A csecsemők érzelmi állapotáról is vannak elméletek, de nem hiszem, hogy interjút készítettek volna velük.
2013. júl. 12. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem is úgy értettem, hogy interjút készítettek velük, csak leírtam, hogy már ennyire kicsi korban felfedezik az emberek, hogy miújság van a lábaik között.
2013. júl. 12. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Remélem drágám ha egyszer lesz gyereked belágyul a fejed. A fiúknak kukaca van, azért van, hogy játszanak vele. Ez egy tény, és attól, hogy téged felháborgatott ez a tény, attól még ugyanúgy ott lesz az! Szerintem az exed jobban el tudná magyarázni, mivel kigyermeknevelést tanul. Kamaszkorban megindul a szexuális dimorfizmus teljes elkülönölése. Mindenki ilyenkor kezd általában érdeklődni a szex iránt, és jó dolog, hogy először a saját szexuális vágyait elégíti ki önmagának. Inkább minthogy védekezés nélkül egyből közösüljenek.

Egyébként látszik, hogy a tudomány világa messze elkerült téged, mert ha ilyeneket nem "kutattak" volna, akkor nem lenne meg a szülőknek a külső támogatás, információ formájában, hogy mire is kell odafigyelni kamaszkorban. Mert egy elsőgyerekes pár általában végigolvas rengeteg szakkönyvet, vagy legalábbis tájékoztató könyveket.

Kiskorú megrontása? Pedofilia? Hol? Elég egy-egy ilyenhez névtelen felmérésék is, nem kell kiverned neki.

2013. júl. 13. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!