Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem beteges?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam 19 éves lány. A barátja 23 éves és suliba jár. 2 éve járnak, hétvégente találkoznak. Éjjel-nappal mobilról facebookoznak. Munkaidőben, iskolaidőben, mármint tanórák alatt. Ráadásul a csaj minden egyes percéről beszámol neki, még arról is hogy ma sokat pisiltam, félre áll egy hajszálam stb... Nekem ezeket elmondja. Ma pl hogy milyen aranyos a barátja hogy azt válaszolta arra hogy a közelgő menstruációja miatt vizesedik, hogy jaj szegénykém, azzal mit lehet kezdeni? Hát nekem az beteges hogy valaki ennyire függ a másiktól. Egyszer mérgemben meg is mondtam neki ezt. Mármint azt hogy mi a fenéért kell ennyire a másik s.ggében lenni, és minden másodpercről kényszeresen beszámolni? Előbb utóbb a barátja is meg fogja unni ezt. Tudom az ő dolguk, de már unom hogy kétpercente azt hallgatom hogy a barátom ezt írta, azt írta, milyen aranyos stb. Ez a függés csak szerintem beteges?2012. máj. 12. 13:53
1/19 anonim válasza:
Szerintem ez a függés irigylésre méltó.
2/19 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ha valaki munkaidőben kétpercente facebookozik a barátjával, az beteges! Az már függőség.
2012. máj. 12. 13:59
3/19 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz, én is hülyét kapnék ilyen kollégától. Esetleg mond meg, hogy örülök, hogy ennyire nagy a szerelem, de légy szíves ne számolj már be minden percetekről, mert úgy érzem, nem tartozik rám.
4/19 anonim válasza:
Osztom az első véleményét, irigylésre méltó. Csak nem te is irigy vagy???? Egyébként ha csak hétvégente találkoznak ez tök normális. Nem tudom hogy egyes embereknek miért kiakasztó mások boldogsága??????
5/19 anonim válasza:
Ja,meg az is lehet,hogy unja a munkát,nem érzi jól magát a munkahelyén.De ha nem hátráltat ezzel,akkor miért baj az,ha a barátjával beszél?
6/19 A kérdező kommentje:
Ha valalakinek az a boldogság hogy kényszeresen beszámol minden percéről a másiknak, hát tegye, de ne fárasszon másokat ezzel. Ha a barátja csak öt perc mulva válaszol neki, akkor már idegbeteg. Mit csinál ennyi ideig stb... Ez reggeltől műszak végéig megy. Ez akkor is beteges!
2012. máj. 12. 14:07
7/19 anonim válasza:
Én is megbeszélem a barátommal, ha épp vizesedek, vagy valamilyen gond van az egészségemmel...
Szerintem inkább te vagy beteges, kérdező, ne foglalkozz ennyit mások életével!
8/19 anonim válasza:
"Ez akkor is beteges!"
Minek tetted fel a kérdést? Hogy itt szidd, és hátha társra találsz, akivel együtt szidhatod? Szerintem tényleg beteg vagy, és nem is kicsit féltékeny. Csóri, rossz lehet neked.
9/19 A kérdező kommentje:
A telója folyton a kezében van.
2012. máj. 12. 14:09
10/19 A kérdező kommentje:
Na jó látom itt mind kapcsolatfüggő emberek vannak...
2012. máj. 12. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!