Ez normális? Vagy már beteges?
Van egy 11 éves srác. Jó barátok vagyunk és nagyon sokat vagyunk együtt több okból is. Egyrészt mert egy suliba járunk (mondjuk ott csak futólag köszönünk egymásnak és ennyi), másrészt mert az egyik legjobb barátnőm öccse (ezért sokat vagyok náluk, meg sokszor ő is velünk jön, mikor hétvégente csavargunk a lakótelepen).
3 hónapja kb bevallottam neki, hogy szeretem. Akkor még csak szerettem, de azóta többet voltunk együtt és ez nem csak szerelemmé, hanem rajongássá fordul át. (Ez pl. abban nyilvánul meg, hogy tegnap sétáltunk a környéken és egy csomó olyan helyen jártunk ahol a múlt hétvégén vele is voltunk és minden rá emlékeztet.)
Egy kamasz sok mindent érez (egy felnőtt is... de a felnőtt leszabályozza magát...)
Nyugi, majd elmúlik.
Amilyen gyorsan jött az érzés, olyan gyorsan el is fog múlni, ne aggódj :)
Amint rád mosolyog egy helyes fiú, elfelejted őt és abba habarodsz bele, majd jön a következő és a következő.. Ez így meg a 13 éveseknél, tök normális dolog, velem is így volt és minden barátnőmmel. De olyan szép emlékek x év után :)))
Sőt, ha később (3-5 év múlva) és azután is lesz is komoly fiúd, amellett is fogsz érezni szívdobbanást és szívbe nyilalást más fiú iránt, aki kedves veled vagy csak szimplán helyes. Ez is normális, de ennyi idős korodra megtanulod kezelni az érzéseidet és azt is megtanulod az első pofáraesés után, hogy sose mond a fiúnak, hogy szereted ha nem érzed komolynak az ő érzéseit... :)
Bonyolult téma ez a szerelem... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!