Miért vagyok ilyen? (Ez már beteges)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy (számomra fontos) dologban.
14 éves vagyok, 8-os. Nem is tudom, hogy kezdjem el....szóval betegesen féleg a fényképezéstől. Idén lesz a tabló fotózás, ráadásul még egy búcsú videót is akarnak csinálni az o.társaim (ide is kell 5 kép mgamról) és az osztályfőnöknek is egy fényképes ajándékot akarnak adni (ide is kell 1 fénykép.) Fogalmam sincs mit tegyek. Egyszerűen sírhatnékom van és bepánikolok ha a fotózásról van szó. Nem elég, hogy bányarém vagyok de a fényképeken az ijedtségtől olyan hülye fejeket vágok...
Természetesen egy közösségi oldalon sincs fent rólam kép és ezért állandó kötekedés célpontja vagyok. Ezt nagyon megelégeltem és csináltam pár képet magamról. Minden rendben ment, fel is raktam az "alkotásokat" a gépre, de mikor pl: facebookra akartam feltölteni az egyik képet sírva fakadtam és hagytam az egészet. Ez engem nagyon zavar. Nem tudom mit tegyek.
Szerintetek?
Bocsi kicsit össze-vissza lett a kérdés de most is sírhatnékom van

No para rólam az olyan képek legjobbak amiket titokban csinálnak. A direkt képeken hülye fejet vágok xD de vicces, úgyhogy nem baj. ;) Csinálj magadról pár képet és nézegesd. ;)
Amúgy miért gondolod hogy bánya rém vagy. o.O
Sziasztok! Köszi a válaszokat :D
Miért gondolom, hogy bányarém vagyok? Küldj egy privit és meglátod (ha erős idegzetű vagy)

küldtem én is.
Szerintem fotózd megad otthon, kibontott hajjal összefogott hajjal, ilyen mosollyal, olyan mosollyal, jobb oldalról, bal oldalról, sminkkel, anélkül. Egy idő után kitapasztalod, hogy a legjobb. És jobb fotók fognak rólad készülni. Nálam legalábbis így volt. Mondjuk nekem egy évig tartott ez kb., neked nincs annyi időd.

Én 13 éves vagyok,szintén 8.-os.Utálom amikor fényképeznek,nem tudom miért.Nem is azzal van a baj hogy rondának tartom magam mert nem..(na jó talán egy kicsit igen)..csak egyszerűen zavar a tudat hogy fényképeznek..
Küldenél magadról egy képet?Ugyanis nem hiszem hogy bányarém lennél..én mindenkiben látok valami szépet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!