Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen? (Ez már...

Miért vagyok ilyen? (Ez már beteges)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy (számomra fontos) dologban.

14 éves vagyok, 8-os. Nem is tudom, hogy kezdjem el....szóval betegesen féleg a fényképezéstől. Idén lesz a tabló fotózás, ráadásul még egy búcsú videót is akarnak csinálni az o.társaim (ide is kell 5 kép mgamról) és az osztályfőnöknek is egy fényképes ajándékot akarnak adni (ide is kell 1 fénykép.) Fogalmam sincs mit tegyek. Egyszerűen sírhatnékom van és bepánikolok ha a fotózásról van szó. Nem elég, hogy bányarém vagyok de a fényképeken az ijedtségtől olyan hülye fejeket vágok...

Természetesen egy közösségi oldalon sincs fent rólam kép és ezért állandó kötekedés célpontja vagyok. Ezt nagyon megelégeltem és csináltam pár képet magamról. Minden rendben ment, fel is raktam az "alkotásokat" a gépre, de mikor pl: facebookra akartam feltölteni az egyik képet sírva fakadtam és hagytam az egészet. Ez engem nagyon zavar. Nem tudom mit tegyek.

Szerintetek?

Bocsi kicsit össze-vissza lett a kérdés de most is sírhatnékom van

2012. jan. 14. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Küldenél egy képet magadról? Persze csak ha szeretnél.

Tudod, hasonlóan vagyok a fényképezkedéssel. Nince facebookom, mert oda épet kellene feltöltenem magamról. Nince egy darab képem sem magamról, és nem szeretem, ha lefényképeznek, mert tudom, hogy hülyén nézek ki rajta. Mivel idén vagyok 12.-es, tablónk is van.

Ha valamitől, a tablófotózástól ne félj. Azon senki nem tud igazán rosszul kinézni. Addig csinálják a képeket, amíg nem lesz valamelyik olyan, ami jó, és ami neked is tetszik, nem fog hülyének nézni a fotós, tudja ő is, hogy ez így megy. És amelyiket kiválasztod, azt még javítják géppel. Mindent megtesznek, hogy jól nézzen ki :)

2012. jan. 14. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Küldj már képet :) . És ha úgy van még segíteni is tudok .

16L

2012. jan. 15. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz.;) Fedezz fel valami szépet magadban,és próbálj javítani a kisugárzásodon!;D Ahogy magadat látod,úgy fognak a többiek is látni.Több önbizalom!!Nekem is lesz tablóképem(mivel 8.osztályos vagyok),és Én is féltem,hogy "júúj milesszz,hogylessz,neee.kész bányarém vagyoook neee",de rájöttem,hogy semmi okom "félni".:) 1. úgy is ki lesz retusálva a kép 2.mindenki szép valamilyen formában.;)

"Sok sikert!" ^^

14/L

2012. jan. 15. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem magam csúnyának, elég sok jó visszajelzést kapok ( meg felvettek volna modellnek is , de végül nem mentem), de mégsem bírom ha fényképeznek. Vannak azok a tipikus mű fotók amik már a könyökömön jönnek ki, mű mosoly, mű öröm stb...

Ismerek pár embert akik tényleg nagyon csúnyácskák és van köztük olyan akit ez nagyon is zavar de ő is megpróbál felülkerekedni ezen és ugyanúgy rajta van az osztályképen(sőt külön képek is készültek róla és a baráti társaságáról) és én, aki nem is az a hű csúnyácska típus( bár nem tartom magam annyira szépnek, csúnyának se mondanám magam, és most nem ego) meghúzódtam az osztkép szélén és kb 2 képen vagyok rajta...

Mérget vennék rá hogy te se vagy olyan csúnya, mint amilyennek érzed magad :)

2012. jan. 15. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
általában mindig a szép lányok lebecsülik magukat. küdj csak egy képet ;)
2012. jan. 15. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy ennyire rossz a helyzet,de küldj egy képet és akkor elmondom a véleményemet,hogy esetleg mit lehetne változatni:)

15/L

2012. jan. 15. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz képet, segítek, ha kell. :)

Amúgy meg ne félj, ahogy mondták a többiek, azt még kiretusálják úgyis. Kezdj el sminkelni kicsit (nem kell túlzásokba esni, elég egy kis korrektor és szempillaspirál (esetleg szemhéjtus), ha durvább az arcod, akkor alapozó/púder), öltözz csinosan, hátha akkor majd szebbnek látod magad. És fogadd el magad, akkor mások is elfogadnak! :)

2012. jan. 15. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem is küldj képet! :)

biztos nem vagy annyira rossz,inkább emeld ki magadon,azt ami szép. pl ha hosszúak a szempilláid,spirálozd ki. vagy ha szép a szád,szájfény :D

13l

2012. jan. 19. 20:59
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem is kjüldj :)
2012. jan. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!