Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azzal állna elétek, hogy randizni fog egy néger fiúval?
Aztarohadtélet!
Eddig azt hittem, hogy a rasszita viccek csak poén szüleményei, erre itt az élő példa, hogy mégsem...
És ha a néger srác anyja a saját országuk gyakorikérdések.hu-ján kérdezősködne hogy hogyan is beszélje le a gyermekét egy fehér lánnyal való kapcsolatról mert azok mind qrvák, akkor te lennél a legjobban kiakadva, nem?
És itt nem az a gond, hogy te, mint X Y nem szimpatizálsz a négerekkel, mert az egyéni szocprob, még csak nem is az, hogy előítéletet érzel irántuk, hanem az, hogy ezt el is hiszed, sőt elítéled azt a szegény srácot csak mert más színű a bőre, amiről ő rohadtul nem tehet. Főleg hogy tanulni jött ide, művelt, stb, végképp nem értem, mi a bajod.
Off:
"Már mi bajom lenne vele? Elítéled csak mert fekete (nem néger, az rasszizmusra utal)? Örülj annak, hogy nem romával jött össze!"
Looool xD Az ilyen válaszokon komolyan felröhögtem.
Én nem vagyok rasszista, mert a rasszizmus bűn, bűnözni meg a cigányok szoktak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!