Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy fogadnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azzal állna elétek, hogy randizni fog egy néger fiúval?

Figyelt kérdés
A fiú a közeli városban lakik. Nagyon aranyos fiú, egyetemre jár, fontos neki a tanulás. Ő 18 éves, a lány pedig 17. A lány jó tanuló, ügyvédnek készül, de barátja még sosem volt. Szülőként kiakadnátok a 'néger/afrikai' szó hallatán, hogy egy ilyen fiúval fog találkozni a lányotok? Esetleg ha képet mutatna nektek róla?
2013. nov. 10. 23:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Kérlek, ha nem a kérdésre válaszoltok, akkor ne is írjatok, de ne veszekedjetek a kérdésemnél!
2013. nov. 12. 22:57
 52/61 anonim ***** válasza:
27%
Megszállott rasszismus ez meg mi?? A tényeket nevezed rasszizmusnak? Azt, hogy Eu-ban legtöbb nemi erőszakot az arabok és feketék követik el. USA-ban évente 40000 fehér nőt gyaláznak meg a feketék, szemben a fehér férfiak esetével ami kb 300-ra tehető, persze fekete nőkkel szemben értve?? Ezek mik szerinted? Ezek tények.
2013. nov. 12. 22:59
 53/61 anonim ***** válasza:
15%
Szörnyű ez a vita. Sebeket szakitasz fel, a tuttod nélkül. Légy boldog, már amennyire tudsz. És kérlek, ne légy mérges rám azért amiket mondtam. Más véleényen vagyunk.. Lehet, hogy nem vagyok vitapartner... Akkor legyen vége a vitának, jó?
2013. nov. 12. 23:00
 54/61 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező: bocsánat. Válaszoltam a kérdésedre, ebből alakult ki a vita. Sajnálom. Ha a másik válaszoló elfogadja a békejobbot, akkor minden rendeződik. Mégegyszer bocsánat.
2013. nov. 12. 23:03
 55/61 anonim ***** válasza:
Rendben legyen, és bocsánat, hogy olyannak neveztelek, bár nem számíthat, de azért elnézést kérek..
2013. nov. 12. 23:03
 56/61 anonim ***** válasza:
15%
Semmi baj, további szép életet, részvétem az anyukádnak, tényleg, és amennyire lehet, az apukádnak is szép életet! :) Jó éjszakát!
2013. nov. 12. 23:07
 57/61 anonim ***** válasza:
15%
És kérdező, mégegyszer bocsánat.
2013. nov. 12. 23:14
 58/61 anonim válasza:
Elvinném egy lovardába, és megmutatnám neki, hogy mire számíthat!
2017. márc. 6. 23:10
 59/61 anonim ***** válasza:

Aztarohadtélet!

Eddig azt hittem, hogy a rasszita viccek csak poén szüleményei, erre itt az élő példa, hogy mégsem...

És ha a néger srác anyja a saját országuk gyakorikérdések.hu-ján kérdezősködne hogy hogyan is beszélje le a gyermekét egy fehér lánnyal való kapcsolatról mert azok mind qrvák, akkor te lennél a legjobban kiakadva, nem?

És itt nem az a gond, hogy te, mint X Y nem szimpatizálsz a négerekkel, mert az egyéni szocprob, még csak nem is az, hogy előítéletet érzel irántuk, hanem az, hogy ezt el is hiszed, sőt elítéled azt a szegény srácot csak mert más színű a bőre, amiről ő rohadtul nem tehet. Főleg hogy tanulni jött ide, művelt, stb, végképp nem értem, mi a bajod.

Off:

"Már mi bajom lenne vele? Elítéled csak mert fekete (nem néger, az rasszizmusra utal)? Örülj annak, hogy nem romával jött össze!"

Looool xD Az ilyen válaszokon komolyan felröhögtem.

Én nem vagyok rasszista, mert a rasszizmus bűn, bűnözni meg a cigányok szoktak...

2017. márc. 7. 00:17
 60/61 anonim ***** válasza:
Undorodom a fajkeveredéstől. Barátkozni, lehet. De nem több!
2017. márc. 7. 00:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!