Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy fogadnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azzal állna elétek, hogy randizni fog egy néger fiúval?

Figyelt kérdés
A fiú a közeli városban lakik. Nagyon aranyos fiú, egyetemre jár, fontos neki a tanulás. Ő 18 éves, a lány pedig 17. A lány jó tanuló, ügyvédnek készül, de barátja még sosem volt. Szülőként kiakadnátok a 'néger/afrikai' szó hallatán, hogy egy ilyen fiúval fog találkozni a lányotok? Esetleg ha képet mutatna nektek róla?
2013. nov. 10. 23:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a hozzád hasonló fehérgyűlőlőktől fordul ki a gyomrom.
2013. nov. 12. 22:34
 42/61 anonim ***** válasza:
0%
Tarts hülyének. Ne tarts vitapartnernek. Hidd azt, hogy ne érvelek. Hidd azt, hoy az imádottaim. Nem azok.Nem érdekel. Ilyen vagyok. Tarts egy pimasz kis 14 évesnek. Csak annyi, hogy ez a kis pimasz 14 éves többre becsüli az embereket, mint te, te beképzelt rasszista barom. Megpróbáltam veled intelligensen vitatkozni, de veled nem lehet. Tudod, ahhoz kell egy bizonyos szintű IQ is meg esetleg műveltség. De tudod mit? Sajnállak. Sajnállak, mert ilyen felszínes vagy. Mert kapaszkodsz, mint fuldokló a fűszálba, a nevetséges állításaiddal. Sajnállak.
2013. nov. 12. 22:37
 43/61 anonim ***** válasza:
28%

" Nem fogom kezelni őket, mert messziről elkerülöm őket, és két szemmel figyelem minden mozdulatukat, ha akár egy olyan mozdulatot is tesz, amit nem kellene, akkor elintézem. Ezért vannak előnyben az amerikaiak, mert tarthatnak fegyvert, és lelőhetik ezeket.." Aha, biztos én értelmeztem félre. Itt szó sincs ellened intézett gyilkossági kísérletről.

Nem vagyok fehérgyűlölő. Minden embert egyformán ítélek el a viselkedése alapján. Ennyi.

2013. nov. 12. 22:42
 44/61 anonim ***** válasza:
Te akarsz nekem 14 évesen osztani. Ezerszer keményebb életem volt mint Neked, apámat este hazafele jövet támadták meg a szegény kis romáid, fél szemére megvakult, anyámat 20 évesen vesztettem el, ne mondd már hogy Neked keményebb életed volt és osztod itt az észt. Igen az élet keménységre nevelt, és arra, hogy utáljam azokat a szegíny rejtett erőforrásaidat, akik apámat megnyomorították, és a mai napig büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak. Ehhez mit szólsz??.
2013. nov. 12. 22:44
 45/61 anonim ***** válasza:
0%
És te is pontosan tudod, hogy ez a feljelentősdi blöff. Nem tudsz feljelenteni, semmit se tudsz rólam.
2013. nov. 12. 22:45
 46/61 anonim ***** válasza:
0%

Szegény, dràga kis szerencsétlen.... Úgy sajnállak!

Közlöm veled, hogy nem tudsz rólam semmit. Csak annyit, hogy a te állapotod az enyémhez képest majdnem hogy leànyálom.

2013. nov. 12. 22:47
 47/61 anonim ***** válasza:
0%
Ne érts félre: édesapádat és édesanyádat sajnálom, de téged nem.
2013. nov. 12. 22:49
 48/61 anonim ***** válasza:
Én meg téged sem sajnállak, egyszerűen nem érdekel az ilyen, mint te. Én elkerülöm imádottjaid, és kész, de meg fogom védeni a szeretteimet ellenük, bármi áron.
2013. nov. 12. 22:52
 49/61 anonim ***** válasza:
0%

És engem meg az élet arra nevelt, hogy az élet kincs, és addig kell szeretni valakit, ameddig lehet.

Nekd is ezt kellett volna leszűrnöd, nem ezt a megszállott rasszizmust. Amúgy ha nem cs*szted volna már fel eleve az agyamat, akkor szivesen beszéltem volna veled. De így már, akármilyen empátiával rendelkezem mások szerint, nem tudlak sajnálni.

2013. nov. 12. 22:52
 50/61 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy vitapartner és kész, és nem érdekel a magadfajtának az empátiája sem, nem kérek belőle, megtanultam, hogy csak magamra számíthatók, és magamban és apámban bízhatok csak. Nincs miről vitatkozni, mert nem tudsz ellenérveket felhozni, ennyi.
2013. nov. 12. 22:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!