Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem mutat jól egy fiatal szőke lány egy néger férfival? 17/L
Figyelt kérdés
Néger barátot szeretnék, mert mostanában hozzájuk vonzódom. Mostanában közelednek is mivel nagyobb fenekem és cicim is van. :)2013. okt. 20. 20:44
1/16 anonim válasza:
Egészségedre. Szerintem bőr és hajszíntől független dolog hogy ki kivel mutat jól... :)
2/16 anonim válasza:
na muti privibe azt a nagyobb feneket meg nagyobb ciciket.
3/16 anonim válasza:
Napi intellektuális kérdéseinket hallhatták.
Maksa Zoli
4/16 anonim válasza:
Ez az új taktikád?
Meguntál férfiként kérdezni?
Érdekes.
5/16 anonim válasza:
Istenem, hogy mit lehet ezen a majmokon enni.... nemrég másztak le a fáról, bocsánat le estek a fáról, de minden csaj odavan értük.
Félreértés ne essék, nincs velük bajom, szeretném, ha mindenkinek lenne egy ;)
Amúgy a kérdésedre a válasz: Igen, csak szerinted mutat jól!
6/16 anonim válasza:
Hát ja 105/B-s melltartód és extra szilikonozott segged van akkor ja :D
8/16 anonim válasza:
Én nem vagyok se rasszista, se homofób meg akármi, amig a 4 fal mögött csinálják... de ez most kihozta belőlem, hogy az ember színe a fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!