Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem mutat jól egy fiatal szőke lány egy néger férfival? 17/L
Figyelt kérdés
Néger barátot szeretnék, mert mostanában hozzájuk vonzódom. Mostanában közelednek is mivel nagyobb fenekem és cicim is van. :)2013. okt. 20. 20:44
11/16 anonim válasza:
Szerintem fehér nő fehér férfi mellett mutat a legjobban, fehér férfi pedig fehér nő mellett, de csinálj amit akarsz. A te életed, ha elrontod, akkor a saját életedet rontod el.
12/16 anonim válasza:
Javaslom célnak Kenyát. Ott elég sok fekete férfi van. Amúgy szerintem nem mutatnak túl jól. Fehér a fehérrel, fekete a feketével jobban mutat. De ez csak az én szubjektív magánvéleményem.
13/16 anonim válasza:
ez fura. jól mutat... hát de az ember nem magának akarja hogy jól érezze magát a másikkal? ehelyett te azt nézed hogy ki mutat jól melletted mások szemében? te sosem leszel boldog....
14/16 anonim válasza:
Ha boldog vagy vele akkor nem mind1 mint gondol a többi ember körülötted?
15/16 anonim válasza:
Szia en is fekete vagyok, megnézel priviben? ja amugy nem neger hanem roma vagyok reájuk is buksz?
16/16 anonim válasza:
szerintem is jól mutat:))
nekem is bejönnek a néger pasik, ők vhogy az erőt sugározzák, nem úgy mint a legtöbb fehér férfi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!