Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azzal állna elétek, hogy randizni fog egy néger fiúval?
Elso sorban is ne nevezzetek a feketeket negernek mert a neger szo rasszizmusra utal.
Mi a baj ha fekete? Inkabb azt mint egy roma csavot.
Raadasul ez a fiu tanul is. Nincs benne semmi rossz es nem ertem mert ilyen elfogultak itt az emberek. Maskulomben meg semmi koze a mediahoz, hogy fekete fiukkal feher lanyok vannak. En sok feketet ismertem meg eddig es igenis vannak koztuk is jok es rosszak egyirant.
Szerintem ne tiltsd el a lanyod tole az nem szep dolog. Nem bunozorol van szo.
Meg annyit elmondanek, hogy nekem van budapesti ismerosom akinek az apja fekete de a lanyon nem is latszik ez.
Azért egy négernek vagy arabnak teljesen más az értékrendje, azért is van annyi eset hogy agyonverik, megölik a fehér nőt mert olyat tett ami európai embereknél belefér náluk nem. Vagy csak szimplán fel megy az agyvize és elbánik vele.
Szégyen gyalázat, felkötném magam ha ilyen lányt neveltem volna. Nincs semmi baj a négerekkel ha afrikában vannak, mint ahogy a kínában élő kínaival sincs baj. Nem a bőrszínük fáj, hanem hogy nem képesek beintegrálódni a társadalomba, nagy ívben tojnak a befogadó ország szokásaira, törvényeire, értékrendjére. Persze az ő "kultúrájukat" tiszteletben kell tartani különben jön az amneszti internacionálé. Nézd meg a nagy "nyugati" városokban kik a bűnözők. Arab, paki, néger, cigány 95%-ban. Ez nem rasszizmus ez tapasztalat. Ne akkor derüljön ki, hogy ja ez egy bűnöző mikor már elvágta a torkod... Lehet valaki tanult, ha egyszerűen gyerek korában mást látott, máshogy nevelték. Lehet hogy neki nem okoz majd gondot agyonverni a feleségét ha az váltott két szót a postással.
Nagyon sok itt (Bp-n) élő fekete fiatal arrogánsnak, beképzeltnek, felsőbbrendűnek tűnik. Mint az amerikai, nem magasan kvalifikált feketék, akiknél átbillent a fekete elnyomatásból eredő szabadságharcos öntudat, és már lenézik a fehéreket.
Bp-n is csomószor megfigyeltem már, hogy a csapatban jövő-menő blekkek nagy hangon kiabálnak, kötelékben mennek a járdán és nem állnak be egymás mögé, ha jössz velük szembe, mert ők voltak az elnyomottak eddig, de most már övék a világ. Van, hogy a csajodat kinézik a kezedből, kihívóan bámulnak téged, kábé azzal az arckifejezéssel, hogy ugyan, mit tudsz te ennek betenni, kicsi fehér fiú, majd én megmutatnám a nődnek, mi a f_sz.
De persze vannak köztük rendesek, jóravalók, stb. Csak nem a többség, aki a Népszínház utca környékén lakik.
Nincs lányom (14L), de ez egyszerűen gusztustalan, ahogy ezek az emberek viselkednek! "felkötném magam", "kitagadnám"... Nem értem. Az ember, az csak ember, mindegy a bőrszíne. Egyesek úgy beszélnek a romákról vagy a négerekről, mintha valami nagyra nőtt csótányok lennének. Nekem a romákkal sincs bajom: vannak köztük bűnözők, azokat persze elítélem, de magyarból is aránylag annyi van, csak azért kell utálni őket, mert kisebbség.
Ez a fiú, mint a kérdező is leírta, szimpatikus, művelt, semmi oka félteni tőle a lányt. Ugyanakkor (ahogy erre egy előbbi válaszoló felhívta a figyelmet), vannak kultúrális eltérések, amik, akármennyire jóindulatú a srác, baj származhat. Ezeket tisztázni kell.
A néger amúgy nem rasszista kifejezés. Ez egy nemzetközileg elfogadott kifejezés a negrid emberekre, a 'nig.ger' kifejezés az, ami rasszista.
14L (aki most nagyon kiakadt amiért ilyen gusztustalan magyarország lakossága.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!