Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadnátok, ha a lányotok azzal állna elétek, hogy randizni fog egy néger fiúval?
Lesz_rnám. Szeretném azt hinni, hogy 17 a év alatt olyan példát mutattam neki s nevelést adtam neki, ami által képes lett önálló döntéshozatalra...
F
Megmutatnám neki az AIDS térképeket, pl. Nigerben, Nigériában a lakosság 60%-a HIV fertőzött, de a folyóparti (nagy) városokban 80%.
Megkérném, hogy együtt menjenek el az első szex előtt pl. a Mária utcába HIV viszgálatra. Utána, ha negatív, akkor szexeljenek nyugodtan.
Úgy tudom, az emberiségnek csak 2%-a megy feleségül más rasszban élő emberhez.
Ugye a kislányod nem szőke és nagyon dagi? mert úgy veszem észre, hogy ez bejön az afro-amerikai pasiknak. és a magyaroknak meg nem. De biztos nehéz lesz, ha gyerekeik is lesznek, mert Magyarországon rengeteg ember rasszista és ha majd csúfolják a kisgyerekeit az óvodában, azt nehezen fogja elviselni, mivel Ti gondolom fehérek vagytok. Szóval erre fel kell készülnie a lányodnak... hogyha komolyra fordul a dolog, akkor lehet, hogy lesz egy pár fekete kisgyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!