Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 'illúzióba'....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 'illúzióba'. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom hü_lyén hangzik... az illúziót úgy értem, hogy kitaláltam magamnak valakit, a lelki társamat és pl. történeteket írok róla, lerajzolom, stb, és teljesen valódinak kezelem (sőt, hiszem hogy valódi de ez már más téma). De ugye nem lehetek vele... Viszont normális, igazi kapcsolatom meg úgyse lesz soha. Szóval jó ez hogy 'képzelgek' és egy ilyen illúziót szeretek, vagy abba kéne hagynom? De minek, ha úgysem lesz kapcsolatom?

Vagy pszichológus? :D

18/L

2013. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Mi lenne az, ami meggyőzne róla?
2013. nov. 11. 07:14
 32/40 A kérdező kommentje:
#31 Hát.. Mondjuk ha elmondanék neki magamról olyan dolgokat amik miatt nincs önbizalmam, vagy keveset gondolok magamról, és még úgy is akarna velem beszélni, találkozni, úgy is elfogadna. :) Szerintem az meggyőzne. Csak még sosem mertem ezekről beszélni senkinek.. Ilyenek a betegségeim is pl, amiket szégyellek.
2013. nov. 11. 07:31
 33/40 A kérdező kommentje:
Ja, és ha még látnám rajta hogy segíteni is akar esetleg, az meg már végképp meggyőzne.. :)
2013. nov. 11. 07:32
 34/40 anonim ***** válasza:
Miért szégyelled? Tehetsz róla, hogy beteg vagy?
2013. nov. 11. 07:38
 35/40 A kérdező kommentje:
Hát.. lehet. Bár nem tudom, hogy az számít-e hogy amiatt lettem beteg mert lelki beteg voltam, és olyat csináltam amit nem kellett volna..?
2013. nov. 11. 07:40
 36/40 anonim ***** válasza:
Leírod priviben 2 mondatban?
2013. nov. 11. 07:55
 37/40 A kérdező kommentje:
#36 Le, de most már majd csak ha hazajöttem estefelé. :) Mennem kell iskolába.
2013. nov. 11. 07:57
 38/40 anonim ***** válasza:

Figyelj... nem baj, ha van egy képed arról, hogy milyet szeretnél. Az is jó, hogy lerajzolod. Csak ne függj tőle. Gondolj pozitívan arra a valakire, és képzeld el, hogy betoppan az életedbe. Tudnád fogadni? Mit tennél? Mit szeretnél, milyennek lásson? Ha már olyan jól el tudod képzelni, hogy szinte fogható és úgy érzed, érdemes/befogadó vagy a szerelmére, akkor egy nap belép az ajtón és elvisz randizni ;) (vonzás törvénye)

Azért ne zárkózz el attól, hogy valaki egészen más találjon meg... ki tudja, talán az élet jobban tudja, mi a jó neked. 23F

2013. nov. 21. 19:23
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Most mindenki hülyének fog nézni, de:

Kiskoromban én is ugyanilyen voltam. Elképzeltem egy srácot (egy álom alapján), mert sosem érdekeltem senkit. Már oviban is én voltam, aki senkinek sem kellett.

Mindent pontosan kigondoltam. A személyiségét, az arcát, a haját, a mosolyát, a nézését. Sőt, még a nevét és a foglalkozását is.

Évekig kerestem ezt a srácot, de sehol sem találtam. Olyan szinten beleéltem magam, hogy nem egy jelentkezőt el is utasítottam, mert nekem az "álompasim" kell.

Végül, ahogy felnőttem, kezdtek bennem halványodni a dolgok, egyre kevesebbet gondoltam rá. Nem képzeltem el szituációkat, nem írtam novellákat/regényeket róla (én egy ilyen befelé forduló művészlélek vagyok).

Még egy napon belépett az életembe az elképzelt ideál.

Ugyanolyan a személyisége, a külseje, ugyanúgy hívják, sőt, megvan a szexi nézés/mosoly is, és igen, zenész.

Két napja kérte meg a kezem.

20L

2013. nov. 21. 19:36
 40/40 anonim ***** válasza:
Én meg abba a lányba vagyok szerelmes, akivel sokat találkozok álmaimban kiskorom óta. Hátha egyszer megismerem őt. Én hiszek benne, hogy akár létezhet is.
2013. nov. 21. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!