Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek (Beleszerettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek (Beleszerettem az ofőmbe)?

Figyelt kérdés
február történt egy dolog ami után teljesen másképp néztem rá és kialakult az, h szerelmes lettem belé és nem tom h szándékosan tette-e, de voltak olyan helyzetek mikor az ember azt hihetné,h ő is érez vmit. A hetek elteltével még erősebb lett ez a vonzalom iránta és minden nap ő volt az első és utolsó gondolatom a nap folyamán, minden egyes percben rá gondoltam és júniusban a suli vége felé csak, h egy napot nem láttam sírva is fakadtam. Aztán közben elkezdett járni egy másik tanárommal is. Nyáron,h nem láttam ,,megenyhültek" az érzelmeim,de még akk is sokat gondoltam rá vagy beszéltem róla. Mikor megint suli lett kezdődött előröl minden és az egyik óránk után odajött hozzám, h mi a gond, de nem mondtam meg neki, de azóta ő már nem úgy viselkedik, mint tavaly, de 1-2 dolog azért maradt és az a baj, h ,,elfelejteni" se tom, mert van, h egy nap 3 órám is van vele és hétköznap is minden nap van óránk. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. okt. 23. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Válts sulit
2013. okt. 23. 15:42
 2/6 anonim válasza:
Hát egy lépéssel előrébb lennénk ha tudnánk a nemed és hogy hány éves vagy.
2013. okt. 23. 16:27
 3/6 A kérdező kommentje:
17L
2013. okt. 23. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
és a tanár hány éves?
2013. okt. 23. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
30
2013. okt. 23. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Veszélyes játék ez! Higgadj le, kösd le Magad és engedd el!
2013. okt. 23. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!