Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 'illúzióba'....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 'illúzióba'. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom hü_lyén hangzik... az illúziót úgy értem, hogy kitaláltam magamnak valakit, a lelki társamat és pl. történeteket írok róla, lerajzolom, stb, és teljesen valódinak kezelem (sőt, hiszem hogy valódi de ez már más téma). De ugye nem lehetek vele... Viszont normális, igazi kapcsolatom meg úgyse lesz soha. Szóval jó ez hogy 'képzelgek' és egy ilyen illúziót szeretek, vagy abba kéne hagynom? De minek, ha úgysem lesz kapcsolatom?

Vagy pszichológus? :D

18/L

2013. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért gondolod úgy, hogy úgyse lesz kapcsolatod?
2013. nov. 10. 20:26
 12/40 A kérdező kommentje:
#11 mert nem vagyok normális amint azt láthatod. :D És még csúnya is vagyok meg beteg. :) De Ő elfogad úgy ahogy vagyok.. Áh nem teszek rá még egy lapáttal.. :D
2013. nov. 10. 20:27
 13/40 A kérdező kommentje:
Közben megcsináltam a tesztet, INFJ lettem. :)
2013. nov. 10. 20:35
 14/40 anonim ***** válasza:

Opsz, egy betűt hibáztam:( :D

Olvasd el a leírásokat és a humor részt;)

2013. nov. 10. 20:37
 15/40 A kérdező kommentje:
#15 ;o Haha ez tényleg én vagyok.. :D:D
2013. nov. 10. 20:40
 16/40 A kérdező kommentje:
mondjuk most megnéztem az INFP-t is és az is igaz rám. :'D
2013. nov. 10. 20:42
 17/40 anonim ***** válasza:

Ez jó, mikor olvastam az INFP-s kommentet egyből gondoltam hogy et inkább infj vagy, én is az vagyok, de volt már hogy infp jött ki másik tesztből :D:D

Szerintem amúgy próbálj nyitottabb lenni az emberek felé, valódi élményeket tapasztalj és akkor elhalványodik ez a fantázia.

2013. nov. 10. 20:49
 18/40 anonim ***** válasza:
Nincs olyan 18 éves lány, aki nem kellene valakinek...
2013. nov. 10. 20:52
 19/40 anonim ***** válasza:

Éljen, terjedjen az mbti, mint a pestis:D

Kérdező, te is add tovább a tesztet, hogyha egyszer olyan helyzetbe kerülsz, ahol megéri:)

2013. nov. 10. 20:52
 20/40 A kérdező kommentje:

Gondolom ez a kettő elég hasonló. :) Lehet hogyha jobban átnézném meg megcsinálnám újra nekem is az jönne ki. :D Mondjuk hogy mind a kettő. :)

Egyébként próbálok, szoktam ismerkedni gyakorin is meg úgy általában, próbálkozok, de nem megy. Már benne van az, hogy nekem Ő kell, mert Ő a lelki társam. Áh tényleg egyedül halok meg, vagyis Vele. :)

Néha már azt képzelem, hogyha meghalok akkor vele lehetek. Ezért (is) próbáltam már többször is öngyilkos lenni. Hát nem tudom...

2013. nov. 10. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!