Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 'illúzióba'. Mit tegyek?
Tudom hü_lyén hangzik... az illúziót úgy értem, hogy kitaláltam magamnak valakit, a lelki társamat és pl. történeteket írok róla, lerajzolom, stb, és teljesen valódinak kezelem (sőt, hiszem hogy valódi de ez már más téma). De ugye nem lehetek vele... Viszont normális, igazi kapcsolatom meg úgyse lesz soha. Szóval jó ez hogy 'képzelgek' és egy ilyen illúziót szeretek, vagy abba kéne hagynom? De minek, ha úgysem lesz kapcsolatom?
Vagy pszichológus? :D
18/L
Opsz, egy betűt hibáztam:( :D
Olvasd el a leírásokat és a humor részt;)
Ez jó, mikor olvastam az INFP-s kommentet egyből gondoltam hogy et inkább infj vagy, én is az vagyok, de volt már hogy infp jött ki másik tesztből :D:D
Szerintem amúgy próbálj nyitottabb lenni az emberek felé, valódi élményeket tapasztalj és akkor elhalványodik ez a fantázia.
Éljen, terjedjen az mbti, mint a pestis:D
Kérdező, te is add tovább a tesztet, hogyha egyszer olyan helyzetbe kerülsz, ahol megéri:)
Gondolom ez a kettő elég hasonló. :) Lehet hogyha jobban átnézném meg megcsinálnám újra nekem is az jönne ki. :D Mondjuk hogy mind a kettő. :)
Egyébként próbálok, szoktam ismerkedni gyakorin is meg úgy általában, próbálkozok, de nem megy. Már benne van az, hogy nekem Ő kell, mert Ő a lelki társam. Áh tényleg egyedül halok meg, vagyis Vele. :)
Néha már azt képzelem, hogyha meghalok akkor vele lehetek. Ezért (is) próbáltam már többször is öngyilkos lenni. Hát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!