Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 'illúzióba'....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 'illúzióba'. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom hü_lyén hangzik... az illúziót úgy értem, hogy kitaláltam magamnak valakit, a lelki társamat és pl. történeteket írok róla, lerajzolom, stb, és teljesen valódinak kezelem (sőt, hiszem hogy valódi de ez már más téma). De ugye nem lehetek vele... Viszont normális, igazi kapcsolatom meg úgyse lesz soha. Szóval jó ez hogy 'képzelgek' és egy ilyen illúziót szeretek, vagy abba kéne hagynom? De minek, ha úgysem lesz kapcsolatom?

Vagy pszichológus? :D

18/L

2013. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 1/40 Pretty Ballerina ***** válasza:
64%
Pszichológus. Mielőtt még válaszol is neked.
2013. nov. 10. 20:23
 2/40 anonim ***** válasza:
48%
pszichológus
2013. nov. 10. 20:24
 3/40 anonim ***** válasza:
10%

Jeee:D Imádom az félőrült álmodozó lányokat:P :)

INFP vagy?:D

4/40 A kérdező kommentje:
:D Nem bánnám ha válaszolna vagy beszélne hozzám, esetleg hallucinálnék róla. De az drogok nélkül nem menne. x)
 5/40 A kérdező kommentje:
INFP mit jelent pontosan? :$
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó dolog, ha kitalálsz magadnak egy "tökéletes illúziót", mert mindegy egyes lehetséges kapcsolatnál, ehhez az illúzióhoz fogod összehasonlítani az adott személyt, esetleg fel is ruházod a tulajdonságaival, aminek nagy csalódás lesz a vége, mer mint tudjuk tökéletes ember és kapcsolat nincs.
 7/40 anonim ***** válasza:
inkább a 2. :D
 8/40 anonim ***** válasza:

lelektanitipusok.net/tesztek/teszt_94

Megéri!

2013. nov. 10. 20:25
 9/40 A kérdező kommentje:
#8 oké megnézem. :) És köszi a válaszokat. :)
 10/40 anonim ***** válasza:

Hát ideál pótléknak jó, szerintem.

aztán ahogy tapasztalsz, úgy formálod majd a karaktered személyiségét.

Még web képregényt is készíthetsz belőle és lehet, hogy lesz aki azonosulni fog a karakterrel! ;)

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!