Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy tanárba. Mit tegyek? Nem tanít és mem nős.26N
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 19:55
1/14 anonim válasza:
Öhm, a tanár is ugyanolyan ember mint a többi. Ha nem tanít mi a gond?
2/14 A kérdező kommentje:
A múltban volt vele órám és ugyanazon a karon tanít ahol én tanulok..Amúgy fiatal, nem valami 50 évesre akarok rákattanni.
2013. nov. 3. 19:58
3/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz.
4/14 A kérdező kommentje:
:) Már csak a hogyan a kérdés akkor. Azért kíváncsi lennék, ő is ilyen laza-e a kérdésben, mert ebben egyáltalán nem vagyok biztos...
2013. nov. 3. 20:01
5/14 anonim válasza:
Amíg nem lépsz, nem derül ki :). Ismerek olyan diáklányt aki azonos karon tanító tanárával jár.
6/14 anonim válasza:
Félreérthető lett, a lányt nem tanítja. Azt végképp nem tudom megmondani hogyan kezdeményezz, neked kell valahogy olyan helyzetet kialakítani.
7/14 A kérdező kommentje:
Ilyet én is, de más egyetemről. A miénkről ilyesmiről nem tudok, pedig akkor nyugodtabb lennék. De igyekszem, na:) Elvégre 5 év korkülönbség nem a világ.
2013. nov. 3. 20:08
8/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, pedig elég béna vagyok kezdeményezésben..A pasik dolga:) De ő itt nem fog kezdeményezni szerintem. Legalább ismer úgy-ahogy, ez mindenképp előny.
2013. nov. 3. 20:09
9/14 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy jársz vele és nem tanít. Azt hiszen nincs más hátra mint sok szerencsét kívánjak és remélem kitalálsz valamit :).
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Tényleg nem is nézné tanárnak az, aki nem ismeri, mert fiatal. Bár elegánsan öltözik, de ennyi a különbség.
Találkozni tudok vele, a barátja (egy másik tanár) meg nagyon-nagyon közvetlen, szóval előbb-utóbb csak összejön valami, ha máskor nem, hát diploma közelében (az meg csak egy év már):)))
2013. nov. 3. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!