Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy tanarba mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy tanarba mit tegyek? Hihetetlenul csabit.

Figyelt kérdés
Elnezest hogy nincs ekezet.17 eves vagyok, o 33 eves, so sem voltam balvanyozo tinilany, es mar szerelmes is voltam de oo mas, teljesen mast erzek amikor megpillantom. Engem nem tanit. Latom hogy ramszokott nezni, es volt hogy ramkacsintott mer. t elkapta a pillantasom ahogy ra mosolygok. Tanacs? Hogyan beszelhetnek vele? L/17
2013. jan. 7. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Tanulj...
2013. jan. 7. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
ajj gyerekszerelem.. majd elmúlik.
2013. jan. 7. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
HA nem akarod, hogy kirúgják, akkor sehogy ne beszélj vele
 4/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el!
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Lehet nincs ékezeted, de helyesírási hibád az van. A so sem azt egybe írjuk! Sose írjuk külön.

Amúg meg, ha a tanár benne lenne akkor nem kacsintott volna. Ez azt jelenti, hogy nem azért tette, mert visszont vonzó vagy számára. Nem szamár hanem számáraXD Csak mert neked nincs ékezet:D Szóval visszakacsintott, mert stirölted, de nem azért mert rádmászna. Nyugodtan elfelejtheted, mert nem fog veled kikezdeni, de ha ezt nem hiszed el akkor próbáld ki. Állj oda elé és legalább leégeted magad, hogy megtud igazam volt:) Sok sikert!

2013. jan. 7. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:

A hatos itt osztja az észt, de ő sem ír sokkal helyesebben...:D Mindögy.:)

Felejtsd el a tanárod, kérdező. Halott ügy.

2013. jan. 7. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez veszett fejsze nyele xD
2013. jan. 7. 23:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak kolibol irok es gyors akartam lenni..... A lenyeg szerintem atment :D
2013. jan. 7. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nekünk átjött, de neked nem..
2013. jan. 7. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, hogy konkrét válaszod is legyen. ;)

A középiskolákban a tanár-diák kapcsolatot büntetik, a tanár elvesztheti az állását.

Végezd el a sulit és utána felkeresheted a tanár, addigra nagykorú is leszel és szabadon megválogathatod a partnereidet. Bár valószínűleg mire elvégzed a sulit, addigra ez a hihetetlen nagy szerelem el is fog múlni.

2013. jan. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!