Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de én is lány vagyok. Mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Soha nem éreztem még ilyet, más lányokhoz nem is vonzódok. Sőt eddig a pasikhoz vonzódtam, de most hogy őt szeretem egyik férfi se hoz ki belőlem olyan dolgokat, mint eddig. De érte bármit megtennék. Nagyon szeretem és nem tudom, hogy miért.4 évvel idősebb nálam (20) de a korához képest elég "gyerekes". Úgy viselkedik mint egy 15-16 éves. Nem tudom, hogy hogyan viszonyul "ilyen" téren a lányokhoz és azt se tudom, hogyan mondjam el neki. Visszahúzódó típus, nem éppen egy társasági lény. Viszont tényleg nagyon szeretem és félek, ha elmondom neki, akkor elrontok mindent. Mit tegyek? Senkihez nem tudok fordulni, mert nincsenek körülöttem olyan emberek akik tapasztaltak ezen a téren. Csak értelmes válaszokra reagálok. És a korom miatt nem kell elítélni. Érettebb vagyok a koromhoz képest. A "választottam" pedig egy kicsit fiús lány.2012. dec. 27. 13:27
2/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igen...de csak ő más lány nem. Jó mondjuk csókolóztam már lánnyal de azok mind érzelemmentesek voltak.. de ha rá gondolok így (vagy akárhogy máshogy) akkor furán érzem magam és hevesen ver a szívem meg stb.. és minden este elalvás előtt rá gondolok. /Kérdező/
2012. dec. 27. 13:32
3/22 anonim válasza:
Hát, ha leszbikus akkor nyugodtan mond el neki. Ha nem, akkor ha úgy érzed, hogy muszáj tudnia akkor szerintem finoman vezesd rá. Ha normális, akkor nem fog tőled elfordulni, csak megmondja, hogy neki ez nem fekszik.
4/22 anonim válasza:
Mondd el neki bátran, mitől félsz? Legrosszabb esetben nem lesz semmi, és még nyerhetsz is vele.
5/22 anonim válasza:
És milyen viszonyban vagytok? Nem mindegy, hogy legjobb barátnők, vagy csak futólag ismeritek egymást.
6/22 A kérdező kommentje:
Animés világban mozgolódunk (cosplay is) onnan ismerjük egymást. És mikor először megláttam azonnal beleszerettem :C
És az a gáz, hogy csak kb másfél hónapja ismerjük egymást. Nem vagyunk legjobb barátnők. De ő nem is annyira barátkozós. Meg nehezen bízik meg az emberekben. És bennem megbízik és ez tök jó. De nem tudom mi lenne ha elmondanám neki..szerintem ő nem leszbi..:| vagy lehet..nem tudom :C
2012. dec. 27. 13:45
7/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak a "karaktere" vagy a jelmeze fogott meg?
8/22 A kérdező kommentje:
nem :) az összes eddigi karakterét láttam és mindegyik fantasztikus.. de az a helyzet, hogy mikor először láttam a szája, az orra és a lábai tetszettek meg. aztán ugye megismertem és láttam az "eredeti" énjét és még jobban beleszerettem. :C
2012. dec. 27. 13:51
9/22 anonim válasza:
Most már kíváncsi vagyok, nem akarsz belinkelni néhány képet róla nekünk? :)
10/22 A kérdező kommentje:
úú hát inkább nem..bocsi :C csak amilyen szerencsétlen vagyok biztosan véletlen megtalálná ezt a kérdést és meglátná meg minden ..xd úgyhogy inkább nem :C bocsánat
2012. dec. 27. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!