Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de én is lány vagyok. Mit tegyek? 16/L
:) REMÉLEM összejöttök , sok sikert , fel a fejjel , !!!
Szerintem mond el neki , 20 évesen csak tudja már érettebben kezelni ezt , ééésss lehet hogy ő is hasonlóan érezne irántad,
SOSE LEHET TUDNI,hogy körülötted ki mit érez irántad ;)
És ha tényleg így érzel íránta akkor próbáld meg, Én minden esetre nagyon drukkolok neked/tek.
14:37-es válaszolónak köszönöm C: tényleg nagyon szeretem őt és soha nem gondoltam volna, hogy egy nő ki tud hozni belőlem ilyesmit...meglepődtem magamon de semmit se bánok.. vagyis hát van egy dolog amit igen..hogy állandóan rá gondolok és sírok (ettől megőrülök már :C )majd megpróbálom rávezetni, mert már mondtam neki, hogy szeretem. persze nem ÚGY értelmezte..hiszen egy nőnek nem jutna eszébe ilyesmi, ha egy másik nő ír neki..:C
de köszönöm C:
Igazából nekem van egy ugyanilyen problémám.
Annyi különbséggel, hogy én a legjobb barátnőmbe szerettem bele, akit már 10 éve ismerek...
Ő is visszahúzódó típus, nem egy fiúzós lány, vagy hasonló.
Velem is ugyanaz van, mint veled. Én sem vagyok leszbikus, de ő különleges. Otthagytam miatta az első szerelmemet, nem érdekelt, hogy ő nem tud róla.
Egyszer volt olyan szerencsém, hogy egyik éjszaka egy ágyban aludtunk.. ott éreztem, hogy mindjárt lepattan rólam a bugyi. Valahogy érzem, hogy ő sem közömbös irántam, de mégsem merem elmondani neki, hiszen tönkremehet miatta a kapcsolatunk. De néha belegondolok, hogy mi van, ha tényleg... mindketten "szenvedünk", de egyikünk sem akarja tönkretenni a barátságunkat.
Vagy mi van, ha csak pubertás kori fellángolás?
nincsen azóta semmi..c: nem is tudom mit mondjak...fél évig nem is beszéltünk de most 2 napja újra igen c: és jobb mint akkor volt.
az utolsó kommentelőnek annyit, hogy szerintem ezt meg kéne beszélnetek sürgősen..akár jó is lehet ;3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!