Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de én is lány vagyok. Mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Soha nem éreztem még ilyet, más lányokhoz nem is vonzódok. Sőt eddig a pasikhoz vonzódtam, de most hogy őt szeretem egyik férfi se hoz ki belőlem olyan dolgokat, mint eddig. De érte bármit megtennék. Nagyon szeretem és nem tudom, hogy miért.4 évvel idősebb nálam (20) de a korához képest elég "gyerekes". Úgy viselkedik mint egy 15-16 éves. Nem tudom, hogy hogyan viszonyul "ilyen" téren a lányokhoz és azt se tudom, hogyan mondjam el neki. Visszahúzódó típus, nem éppen egy társasági lény. Viszont tényleg nagyon szeretem és félek, ha elmondom neki, akkor elrontok mindent. Mit tegyek? Senkihez nem tudok fordulni, mert nincsenek körülöttem olyan emberek akik tapasztaltak ezen a téren. Csak értelmes válaszokra reagálok. És a korom miatt nem kell elítélni. Érettebb vagyok a koromhoz képest. A "választottam" pedig egy kicsit fiús lány.2012. dec. 27. 13:27
21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, igazából most pont itt ül mellettem, és nagyon jót nevetünk ahogy visszaolvassuk XD
Köszi mindenkinek a segítséget.
2017. okt. 27. 20:32
22/22 anonim válasza:
És most mi van? Össze jottetek.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!