Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 igen jó szám amit nem tudok meghallgatni, mert rá emlékezetet, és ugye akkor kezdtem hallgatni amikor beleszerettem . Vele voltam, és most h nincs nem birom. Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
nem birom meghallgatni, szenvedés már az elsö fél perc is ..2012. dec. 29. 13:46
1/4 anonim válasza:
Igen, volt és tényleg nagyon szar :/
2/4 anonim válasza:
Velem is ez van,azt hittem már elég erős vagyok és hogy túlléptem rajta,hát úgy tűnik mégsem.Próbálom kerülni ezeket a zenéket egy ideig még
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy zene a fejembe úgy 13-14 éve, ami egy volt (simán csak a legjobb) fiúbarátomhoz kötött évekig.
Tanácsom: ne hallgasd! Jó pár év múlva, vagy nem emlékszel az esetre és nem fog érdekelni, vagy úgy leszel, mint én, hogy kellemes érzéssel fog eltölteni.
Ilyenkor vidám, boldog dolgokkal kell foglalkozni, nem pedig a múlton merengeni, szomorú/vidám romatikus zenéket meg filmeket nézni.
Valami teljesen mást kell csinálni. NE ÉLJ A MÚLTBAN! Szerintem még nagyon fiatal vagy! Tekints a jövőbe!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot:) hát ha a 18 még fiatalnak mondható...:D
2012. dec. 29. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!