Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy tanárba. Mit tegyek?
semmit. felejtsd el.
ezzel őt is veszélybe sodrod, mertha kapcsolatba kerül veled, kirúghatják a suliból. ezt ugye nemakarod?
kül9önbenis dupla annyi idős mint te. nincs jövőtök. próbáld elfelejteni
A legjobb lesz,ha elfelejted.Nem azért mondom,mert rosszat akarok neked.Én is beleestem ebbe a csapdába.Már 5 éve történt,de még mindig szeretem.Nem fojtottam el még csírájában és megtudta,hogy tetszem neki.Én is szimpatikus voltam a számára,annyira csodálatos érzés volt.Amikor szünetben járkált és rám nézett...csak mi ketten tudtuk ,hogy mire gondol.Mondjuk engem tanított is,ennyi a különbség.Órákon is mindig mosolyogtam.Ő volt az egyetlen ember,aki mindent tudott rólam.Feltétel nélkül bíztam benne.Ahogy ő is bennem.Megtörtént pár dolog,életem legszebb időszaka volt,de vége lett.Mély depresszióba kerültem,kórházba voltam.Nem akartam élni,pszichológushoz jártam...És igy 5 év után is még mindig szeretem.
Ha jót akarsz magadnak,elfojtod...
3hónapja vagyok együtt az egyik tanárommal(titokba)!énis kétségbe voltam esve hogy pont egy tanár és pont engem is tanit!elöször úgy kezdtem hogy felvettem messengerre...aztán minden dolgot kitaláltam csakhogy beszélhessek vele...aztán megmondtam neki Á/T nagyon tetszel és szeretnék lenni veled, mégha egyébb nemis egy esélyt adott...Ő nem szeretett belém de ezért nem haragszom rá...tetszem neki és jó vagyok neki az ágyba de nem ő a nagy Ő...mostmár kezdek kiábrándúlni belőle...de még 4 évet fog tanitani...szóval rengeteg közös prorgamunk lesz...én kihasználom a helyzetet, egyszer élek és nem szeretném öregkoromra megbánni azt amit nem tettem meg:)Valószinüleg nem fog veled összejönni...de nem lehet tudni...szerintem kicsit sok az évkülönbség...
20L
add fel, töröld ki az emlékezetedből, kezdj új életet, hagy ed a házat stb...
20/L
A kölcsönös szerelem más megítélés alá esik, ilyet tudok is (18 éves lány és 23 éves tanára között, jártak is a ballagás után felvállaltan egy évig, majd szakítottak, teljesen rendben volt, tudok eg ymajdnem házassággal végződő kapcsolatról is, egy 25 éves férfitanár és végzős diákja közt) - az viszont felháborító, ha egy tanár egyoldalú kapcsolatban visszaél a diákja vonzalmával, és szexuálisan kihasználja. Még ha ez jó is a lánynak, az önértékelésével mi lesz? (Lásd a másik válaszadó esetét...)
De a Te eseted más, Téged ez a tanár nem is tanít, nem is ismered, nem foghatott meg a személyisége, ha sose beszéltél vele, csak külsőre tetszik, és belevetítesz bizonyos belső tulajdonságokat. Ez csak egy álomkép.
Ha tényleg ennyire nagy a szerelem? Hm, elmégy másik suliba és akkor nem vagy az ő sulijában lévő diák. Mondjuk, nem tudom, hogy tanár létesíthet-e diákkal kapcsolatot, még ha nem is egy sulin belül vannak. Elég fura lenne, ha a tanárok csak nem diákokkal jöhetnének össze, ez furán hangzana :D
De amúgy nézd a korát! 30 évesen a legjobb korba van, de tíz év múlva kezd korosodni. Te viszont tíz év múlva is csak 26! Még akkor _is_ előtted lesz az élet! (bár, hogy őszinte legyek: idősebb pasik jobban bejönnek mint a tejfeles képűek :) )
Sziasztok!
Remélem a kérdező elolvassa majd. Ellent szeretnék neketek mondani.
Én 16 évesen szerettem a tanáromba, gimis 2-os voltam. Összejöttünk. Eleinte titokban kellett, 2 éven át, nehéz, de ha szerelmes vagy bírod. Sajnos pont emiatt megcsalt. Nagyon fájt, a mai napig fáj, de ő akkor volt 34 éves. Megértem, hogy neki gyerekes játszma volt, bármit is érzett.
Vele maradtam, azóta imádjuk egymást szabadon. Ennek már 4 éve, ja és 2 éve együtt élünk. Imádjuk egymás, a 18 év különbség semmi, ha összehangolódtok. Imádom és hamarosan összeházasodunk.
Annyi esélyed van vele, mint bárki mással egy komoly kapcsolatra, csak ez nehezebb amig sulis vagy.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!