Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy tanárba, de ő csak hülyít. Mit akar? Mit csináljak?
szerintem felejtsd el.
de tényleg. szemét pasinak tűnik. ha annyira tetszenél neki, akkor nem csókolózott volna más lánnyal. szóval itt bukta a sztorit. szerintem látta ő, h csinos lány vagy, meg biztos valamennyire tetszettél is neki, de szerintem még vannak rajtad kívül jó páran. és neki aztán tök mindegy, hogy melyik kislányt hódítja meg. szóval szerintem keress inkább a saját korosztályodból, mert ha továbbra is utána áhítozol, koppanni fogsz.
én is voltam így még álatalánosban nagyon belezúgtam egy tanárba de hálistennek hamar elfelejtettem.
ne fogalalkozz ezzel a tanárral mert csak rossz sülne ki belőle,nem komolyan gondolja veled kapcsolatban ez kiderült a viselkedéséből és szerintem nem vágysz arra,hogy csak szédítsen,kihasználjon.
nézd levegőnek,el fogod felejteni.
(amúgy most is egy tanárba vagyok szerelmes,nem a mi iskolánkban tanít,és két éve vagyunk együtt)
Utolsó kommentelőnek: Ha tényleg komoly férfi lenne, nem szemezne egy diákkal. Sztem. Mert nálunk is ritka jófej tanárok vannak, de nem viselkednek félreérthetően. Ezt a ember megérzi.
A kérdezőnek: Én az első kommentelő véleményét adom...szomorú, de ez van, tovább kell lépned, és örülj, hogy nem veled tette meg a buliban azt, ami a másik csajjal, úgy még rosszabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!