Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 'illúzióba'....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 'illúzióba'. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom hü_lyén hangzik... az illúziót úgy értem, hogy kitaláltam magamnak valakit, a lelki társamat és pl. történeteket írok róla, lerajzolom, stb, és teljesen valódinak kezelem (sőt, hiszem hogy valódi de ez már más téma). De ugye nem lehetek vele... Viszont normális, igazi kapcsolatom meg úgyse lesz soha. Szóval jó ez hogy 'képzelgek' és egy ilyen illúziót szeretek, vagy abba kéne hagynom? De minek, ha úgysem lesz kapcsolatom?

Vagy pszichológus? :D

18/L

2013. nov. 10. 20:22
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
#18 hogyne lenne, itt vagyok. :D Azért nem csak annyi hogy legyen lyuka, nem? :)
2013. nov. 10. 20:53
 22/40 anonim ***** válasza:
Lehet jobb lenne egy pszichológus :S én is szoktam álmodozni, meg történeteket kitalálni, de nem ilyen szinten..
2013. nov. 10. 20:56
 23/40 anonim ***** válasza:

Természetesen nem csak annyi. Te magad, a teljes valódban.

Egyébként Nyanyika mondta meg a tökéletes igazságot a #6-ban.

2013. nov. 10. 20:57
 24/40 anonim ***** válasza:
Sztem is jól jönne egy pszichológus... :) Nem bántanak ám:D Rendszerint jófejek, nyíltak és mégis rengeteget segítenek.
2013. nov. 10. 20:58
 25/40 A kérdező kommentje:
Rendben. :) Igazából járok már egy pszichológushoz, de ezt még nem 'mertem' elmondani. Majd megemlítem. :D
2013. nov. 10. 21:00
 26/40 anonim ***** válasza:
Amíg földi halandóknak is adsz esélyt arra, hogy megismerjenek, addig magadnak is megadod az esélyt arra, hogy legyen kapcsolatod.
2013. nov. 10. 21:08
 27/40 anonim ***** válasza:

Ismered Pügmalion történetét, vagy láttad a Ruby Sparks (Fejbenjáró bűn) c. filmet? Ha nem, utóbbit nagyon ajánlom figyelmedbe!:)

Mi az, hogy nem lesz soha normális kapcsolatod? Ne képzelegj, hanem keresd meg ezt a srácot!

2013. nov. 10. 22:20
 28/40 A kérdező kommentje:
#27 nem ismerem de akkor majd utánanézek. :) Hidd el próbáltam.. Mondhatjátok hogy még fiatal vagyok, ami igaz is... de egyszerűen tudom, hogy senki más nem tudna elfogadni úgy ahogy vagyok. Egyszerűen ilyen ember nincs a világon. És ezt olyan biztosra tudom mint azt hogy én most itt ülök és gépelek.
2013. nov. 10. 22:23
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te nem akarod elfogadni azt, aki nagyon is szeretne elfogadni téged?
2013. nov. 10. 22:48
 30/40 A kérdező kommentje:
#29 Ilyen egyelőre sajnos nincs az életemben. :/ Ha látnám hogy valaki szeretne elfogadni akkor persze adnék neki egy esélyt..
2013. nov. 11. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!