Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott életem szerelme! :' ( pedig 4 hetes terhes vagyok! :' ( mitévö legyek? :' (
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 18:52
11/22 A kérdező kommentje:
nem akatja folytatni a kapcsolatot, mert azt mondja nem tud megbizni bennem akarmennyire szeret, pedig nincs oka feltekensegre se, sose csaltam meg meg semmi. nemerteeem.. :/
2013. okt. 26. 19:03
13/22 anonim válasza:
Lehet csak kifogás. Az emberek gyakran hazudnak szakítás okát illetően.
14/22 A kérdező kommentje:
en 19 vagyok o pedig 20..
2013. okt. 26. 19:18
17/22 anonim válasza:
Hát kislány, hamar felfogsz nőni, és hamar megfogod tanulni, hogy mennyire bízhatsz egy férfiben.
18/22 anonim válasza:
Sajnos azelőtt feküdtél le vele védekezés nélkül, mielőtt igazán megismerted volna...
19/22 A kérdező kommentje:
Sajnos igy jartam.. :/
de most az a legfontosabb hogy a pici eheszseges legyen
2013. okt. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!