Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti melyik fiút választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyik fiút választjátok?

Figyelt kérdés

1: Szeretetteljes, őszinte a lányokkal, és mindent megtesz nekik, hogy boldog legyen a barátnője.

2: Sok pénze, autója (bmv, mercedes, stb), és iPhone-ja is van.

(az 1-es fiú nem rendelkezik azzal, mint a kettes, és ez fordítva is igaz)

2013. okt. 26. 14:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Egyiket se!
2013. okt. 28. 12:29
 32/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!:)))))

Hirtelen elég sok minden eszembe jutott rólad, már eme kevéske információ alapján is. Először is szerintem lehet felül becsülöd magad, nekem már a kérdésed kiírása miatt sem kellenél elvből.

"1: Szeretetteljes, őszinte a lányokkal, és mindent megtesz nekik, hogy boldog legyen a barátnője." aki pluszban még helyes(ez azért relatív) is??! De nem tudja hordozni a lányok s*ggét az autóval meg nem tudja pénzelni a csajokat?:( Elkeserítő lehet a sorsod.

vs. "2: Sok pénze, autója (bmv, mercedes, stb), és iPhone-ja is van." de trágár stb stb:( Mellesleg honnan tudod, hogy az adott férfi a felszín alatt mit ad meg a barátnőjének?

A másik meg az, hogy szerintem te is a fullos csajokra buksz akik nem éppen az eszükről lehetnek híresek és ők meg persze, hogy inkább a pénzes férfiakat választják, hogy legyen aki megveszi nekik a márkásabbnál márkásabb holmikat.(De kivételek mindig vannak.) Ez viszont már a te bajod és a kérdésed is erről tanúskodik.:)

Személy szerint én tényleg az első választanám, vannak terveim az életben és nem szeretném, hogy egy férfi tartson el. Az iPhone-nal meg mit kezdek?:D Soha nem érdekeltek az elektronikai kütyük és az autó sem.

2013. okt. 28. 12:51
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem a fullos csajokra bukok, sőt, pont azt a típust utálom és kerülöm. Fontosabb nekem a szelíd, normális lány, aki nem sminkeli agyon magát, és lehet vele miről beszélgetni.
2013. okt. 28. 12:53
 34/37 A kérdező kommentje:
És nem értem, miért él az a sztereotípia, hogy aki jólelkű, az nem néz ki jól külsőre. -.-
2013. okt. 28. 13:26
 35/37 anonim ***** válasza:

Hallod most már kíváncsi vagyok, hogy hogy nézel ki. Küldhetnél egy képet.

32-es voltam

2013. okt. 28. 14:05
 36/37 A kérdező kommentje:
Változott a helyzet., Most már nekem is van iPhone-om. Autóm még nincs, de tervben van. :))
2015. febr. 25. 18:29
 37/37 anonim ***** válasza:

a BMW a Merci az nem garancia, azok között is van elég csálé kocsi

a iphone egy nagyon gagyi, aksija minősithetetlen, 2óránként tölteni kell, még akkor is ha csak be van kapcsolva, és hozzá se nyúlsz

miért ne lehetne negativ dolgot irni magadról? önkritikának hivják

hidd el, minden csak a rátermettségen múlik, ha egy anyámasszonykatonája vagy, akkor semmit sem érsz azzal hogy szeretetteljes vagy, vagy hogy milyen iphoneod van -_-

egy gazdag ember már nem is lehet normális? az mindig csak egy tapló lehet?

a nőknek igenis számit a külső, ez csak egy baromság hogy ők még a legrondább bányarémmel is összejönnének ha sok pénze van, vagy kedves mittomén

2015. márc. 7. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!