Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik fiút választjátok?
Figyelt kérdés
1: Szeretetteljes, őszinte a lányokkal, és mindent megtesz nekik, hogy boldog legyen a barátnője.
2: Sok pénze, autója (bmv, mercedes, stb), és iPhone-ja is van.
(az 1-es fiú nem rendelkezik azzal, mint a kettes, és ez fordítva is igaz)
2013. okt. 26. 14:31
1/37 anonim válasza:
Tippelek, te az első csoportba tartozol -.-
2/37 anonim válasza:
3. Nagy kukija van.
Most komolyan, mi értelme ennek a kérdésnek?
3/37 anonim válasza:
Itt mindenki az elsőt fogja mondani de a valóságban az ellentéte jobban látszik sajnos (tisztelet a kivételnek).
4/37 anonim válasza:
Nekem a 2-es kéne,de abból is legalább kettő.
5/37 anonim válasza:
gratulálok.
vagy fake kérdés, vagy tényleg hülyeség amit kérdezel.
egyértelmű hogy a kettes, ha ezt már megkérdezted. pénzért ezek szerint mindenre megvehető vagy.
6/37 anonim válasza:
Vannak igen tróger BMW-k, Mercik, Audik, stb. Ha ez alapján ítélsz meg valakit, hogy milyen márkajelzés van a kocsiján, mindig belefutsz majd a bunkókba.
7/37 A kérdező kommentje:
Nem fake. Mindig úgy járok, hogy a lányok sosem a szeretetteljes fiút választják, hanem a milliárdost, aki durva, trágár. És bezzeg, ha a fiú dobja a lányt, még az is jobb neki, mint hogy az 1-est választaná. :(
2013. okt. 26. 14:38
8/37 anonim válasza:
Nem írtad, h melyik néz ki jobban. De ha feltételezzük, h egyforma jól néznek ki, akkor minden lány a 2-est választaná, hiába tagadják.
9/37 anonim válasza:
Mondjuk én jártam már úgy, hogy az elsőt választottam. Na pont addig volt kedves és szeretetteljes, amíg rá nem jött, h háhá, most már fix barátnője van. Utána ugyanolyan bunkó lett, mint az összes többi.
10/37 A kérdező kommentje:
Jaj, ezen múlik, de az 1-es jobban néz ki a kettesnél. Csak nálam a lányoknál egyáltalán nem számít a külső.
2013. okt. 26. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!