Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti választjátok a pasitokat vagy a barátnőitek?
Szándékosan írtam ilyen provokálóra a kérdést. Olvastam és tapasztaltam is, hogy egy nő döntéseire óriási befolyással bírnak a fontosabb barátnői. Férfiaknál ez sokkal kevésbé van így.
Rengeteg jól induló ismerkedés ment már úgy veszendőbe, hogy a "jóakaratú" barátnő addig mondta a lánynak, hogy "á, ő nem neked való!" , "ó, nézzed már, nem igaz, hogy ez a szerencsétlen neked tetszik!" stb., stb..., amíg elérte a célját.
Emiatt a lány sokszor egy értékes kapcsolattól fosztotta meg magát és helyette bemutattak neki egy nagyképű majmot, aki mellett csak csalódások érték, dehát ugye a külcsín a lényeg.
A másik variáció, amikor esetleg sikerült összejönnie a sráccal, de mert pl. a barátnője irigy a boldogságára, mert neki csak egy műmájer vagy senki sem jutott, ezért addig mesterkedik, amíg elmarja mellőle és utána persze játszhatja a "megértő barátnő" szerepét, aki vígasztalja.
Egyébként gyakran meg is figyeltem már, hogy kedves és szerethető lányok nagyképű, öntelt fúriákká változnak a barátnőik társaságában, különösen, amikor szórakozni mennek. Ilyenkor szinte nem is lehet sokukra ráismerni és a még nagyobb baj, hogy egy idő után már ők sem veszik észre magukon. Ez a viselkedés pedig automatikusan taszít minden egyes normális fiút, hiába is szenved a lány a megértő társ hiánya miatt a hétköznapokon.
Szeretném, ha őszintén válaszolnátok a kérdésre!
abszolút Én. az sem tud meghatni, ha nem szeretik egymást (például én nem kedvelem a legjobb barátnőm fasziját, és ő sem az enyémet), legfeljebb nem megyünk úgy sehova, hogy együtt. vagyis inkább csak ritkán.
ja, és természetesen mindkettőjüket megkértem rá, hogy nekem ne szidják egymást, mert az kicsit bosszantani tud.
egyébként így minden zökkenőmentes is.
L.17
"Egyébként gyakran meg is figyeltem már, hogy kedves és szerethető lányok nagyképű, öntelt fúriákká változnak a barátnőik társaságában, különösen, amikor szórakozni mennek. Ilyenkor szinte nem is lehet sokukra ráismerni és a még nagyobb baj, hogy egy idő után már ők sem veszik észre magukon."
ez így van sajnos. Van egy lány, régen nagyon aranyos volt, még beszélünk is sokat, de úgy megváltoztatta 2 másik csaj...És én szeretnék összejönni vele, de ő már biztos nem jönne velem össze, pedig szimpatikus vagyok neki, de ő is az iylen agyatlan "menőmacsókra" megy már rá, mert a barátnői is azokat preferálják. Nagyon zavar ez a dolog engem is, és sajnos egyre többen vannak így. És én tudnék ennek a lánynak megértő társa lenni, és nagyon szeretném (szeretem), de most is épp szaladgál ilyen nagymenők után, közben tudom, hogy szeret velem lenni:S szóval sz@r helyzet ez:S
18.38
Esetleg azt tudnám tanácsolni, hogy várd emg, amíg csalódik egy nagyot! Persze azt nem garantálhatom neked, hogy meg is tudnád utána tartani, de max. akkor lenne esélyed vagy amikor megkomolyodik. Viszont az még évekbe telhet, addig meg egy lány sem éri meg.
Köszi a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!