Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért az idősebbet választjátok?
Azért mert ha idősebbel jobban jár mint egykoruval
a idősebnek van állása igy pénze is
van háza is nem kell gondolni hogy hol dug ja meg
a idősebnek van kocsija :D
mi kell még?
Mert a nők elvárják, hogy rögtön az érettségi után (esetleg egy két évvel utána) nekünk legyen munkánk, saját házunk, kocsink. Mivel erre kevés esély van mennek a harmincasokhoz akik az évek alatt ezt már mind elérték.
21F
A 18:53-as idiótától kérdezném:
AZ ember hogyan kötözzön és vállaljon gyereket a 20-as évei elején?
Az meg, hogy a lányok előbb érnek nemcsak egy hatalmas közhely, de még baromság is. (lásd napi min. 25 "ugye lehetek terhes, 14 éves vagyok" kérdés)
Az meg nagyon nagy érettségre vall, ha egy 20-on éves csaj ráakaszkodik egy 30-on felüli pasira. Mégis csak könnyebb belemászni a készbe, mint tenni érte valamit. A 20-on éves srácok, akiket nem pénzelnek a szülei meg érjék be a 16-18 közti felszínes, ostoba ribancokkal mi?
"A 20-on éves srácok, akiket nem pénzelnek a szülei meg érjék be a 16-18 közti felszínes, ostoba ribancokkal mi?"
Nálam igazából nincs ilyen, h az idősebbekre bukok, 20 éves vagyok, (huszonévesek tetszenek, szóval csak pár évvel idősebbek, de sose a kort nézem.)
De a fiúk is nagyon is felszínesek tudnak ám lenni
16-20-ig eléggé, akik leginkább a külsőségekre mennek, míg az idősebbek nem, és azért érettebbek.
Persze kivételek akadnak... A felszínes r.ibancokat is aláírom.
20/L
Ott kezdődik, hogy világ életemben nálam 1-3 évvel fiatalabb fiúkkal éltem párkapcsolatban, tehát már eleve az általánosítás értelmét veszti.
A másik pedig... Ha 3-4 évvel idősebbet választanék, az automatikusan azt jelentené, hogy a szexen kívül semmit nem akar tőlem? Na azért álljon már meg a menet, hogy gyakorlatilag minden lányt lealacsonyítasz itt arra a szintre, hogy csak a szexre kellhet az idősebb pasiknak...
Valószínű rossz csajoknál próbálkozol, ha ezek a tapasztalataid... Arról pedig nem mi tehetünk, normális lányok.
Kedves 19:45-ös, látom egy szót sem értettél abból, amit leírtam. TERVEKRŐL beszéltem, amiket huszonévesen illene elkezdeni. Nem megvalósítani, megalapozni és eltervezni. Akinek meg sem fordul a fejében, hogy egyszer ideje felnőni, az igenis vessen magára és ne a nőket szidja amiért az komoly gondolkodású partnert keres. Senki nem várja el, hogy 20 évesen valakinek mindene meglegyen, de azért céljai igen.
Az pedig csak hab a tortán, hogy létezik a világon ízlés, amit a legelső válaszban ki is fejtettem. Ezerszer inkább tetszenek külsőleg is az idősebb férfiak, mint a velem egykorúak. Biztos magam választottam, mint ahogyan azt is, hogy szeretem-e a paradicsomszószt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!