Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti melyik fiút választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyik fiút választjátok?

Figyelt kérdés

1: Szeretetteljes, őszinte a lányokkal, és mindent megtesz nekik, hogy boldog legyen a barátnője.

2: Sok pénze, autója (bmv, mercedes, stb), és iPhone-ja is van.

(az 1-es fiú nem rendelkezik azzal, mint a kettes, és ez fordítva is igaz)

2013. okt. 26. 14:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"omg, miért mondana valaki negatív tulajdonságot magáról? :\"

Mert például nincs ember e kerek világon, aki tökéletes lenne, és ne lennének hibái? Minden embernek van rossz tulajdonsága. Gondolom ezek szerint neked nincs, oké. Irigyellek, mennyire hibátlan ember lehetsz. Sajnálom, hogy ezzel újat kellett mondanom...

2013. okt. 26. 14:48
 22/37 anonim válasza:
50%
Szanalmas kerdes, nemis erdemel feleletet. Ha ekkora idiota vagy hogy ilyeneket kerdezel, akkor megse erdemled, hogy az eletbe baratnod legyen.
2013. okt. 26. 14:48
 23/37 A kérdező kommentje:
Huszonkettes megkapta a piros kezet. Köszönjük szépen bemutatkozását.
2013. okt. 26. 14:49
 24/37 A kérdező kommentje:
És nem vagyok tökéletes, csak nincs olyan tulajdonságom, amivel bárkit meg tudnák bántani.
2013. okt. 26. 14:50
 25/37 anonim ***** válasza:
58%

"És nem vagyok tökéletes, csak nincs olyan tulajdonságom, amivel bárkit meg tudnák bántani."

Fogadjunk, még egy tizenéves kis hülye gyerek vagy. És most már nem csak tökéletes vagy, hanem egy értetlen idióta is. Felesleges szóváltásba kezdenem veled, inkább hagylak, további jó töprengést.

2013. okt. 26. 14:54
 26/37 anonim ***** válasza:
1
2013. okt. 26. 14:56
 27/37 anonim ***** válasza:
Nekem most olyan srác tetszik, aki gazdag, de a lányokkal jó fel.. szóval mindkettő szinte egyszerre. de nem érdekelne az anyagi helyzete..
2013. okt. 26. 14:57
 28/37 anonim ***** válasza:
Neb@ssz még iphonja is van? wow! akkor ezek után ez nem is kérdés
2013. okt. 26. 15:00
 29/37 anonim ***** válasza:
Röhejes ez a kérdés. Azt választanám, amelyikhez vonzódom és viszont.
2013. okt. 26. 16:09
 30/37 anonim ***** válasza:
..."és iPhone-ja is van. " Ó ha tudom,hogy ez is fontos,hogy iPhonom is legyen, akkor már vettem volna régen, hátha jobban menne a csajozás:) Igaz,hogy még autóm sincs, de legalább egy iphonom lenne, hátulján a márka jelzéssel a a félig megrágott almával. Én lennék a menő, az arc :)
2013. okt. 26. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!