Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 172 cm vagyok, és úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

172 cm vagyok, és úgy érzem, túl magas. Szerintetek? 21L

Figyelt kérdés
Még nem volt sose párkapcsolatom, szerintem ez is közrejátszhat. Minden fiú szinte alacsonyabb vagy velem egymagas, és mellettük nem érzem magam nőnek. Nem szoktam magassarkút hordani, de néha felveszek 5-6 cm sarkas cipőt. Természetesen a 13 cm sarkas cipőket abszolút nem hordok, nem is tudnék járni benne. De még így is nagydarabnak érzem magam a fiúk mellett, noha normális a testsúlyom is.

2013. okt. 25. 12:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Fogd már be a pofád könyörgöm... Kit érdekel a rinyálásod?

Vagy 25 megnyugtató választ kaptál már, szóval már nem ártana befejezni nem? Már esküszöm idegesít ,hogy mintha ez a 25 válasz itt sem lenne csak rinyálsz tovább...

Akkor ne tegyél fel kérdést ha nem érdekelnek a válaszok.

Ilyen idióta balf*aszságon lovagolni... te vagy a legmagasabb a világon nincs 172 centinél magasabb férfi, nagyon rossz neked! Tessék

2013. okt. 25. 13:33
 32/38 anonim ***** válasza:

Pedig a magasság bizony jelentős versenyelőnyt jelent vezető pozícióért folytatott versenyben, épp úgy mint a kellemes megjelenés, jó fellépés.

Google-n rengetek cikk tárgyalja, keresőszó: "tall people become leaders"

Amerikai elnökök is mindig elég magasak voltak az átlaghoz képest, jelöltek közül is jellemzően a magasabb nyert (pl. 1928-1968 között kivétel nélkül a magasabb)

[link]

2013. okt. 25. 13:38
 33/38 anonim ***** válasza:
Én 168 centi vagyok, 23/L, és teljesen az átlagba tartozom, ahogyan te is. Nem tudom, mióta számít a 172 magasnak, lehet én vagyok lemaradva... amúgy furcsa, én sok magas férfit ismerek, körülöttem csak 1-2 van, aki hasonló méret, mint én. A párom is 190 centi.
2013. okt. 25. 13:56
 34/38 anonim ***** válasza:

"Nem te vagy magas hanem a magyar férfiak kis alacsony seggdugaszok.A 187 centimmel óriásnak érzem magam sokszor pedig teljesen megfelelő férfi magasságom van.Mégse volt még csajom :D 24F"

Akkor seggdugasz vagyok, de ilyen idősen rég nem voltam egyedül góliát! Állj a tükör elé és élvezz magadra. :D

2013. okt. 25. 14:10
 35/38 anonim ***** válasza:

Ennyit pusztán a magasságról:

http://www.youtube.com/watch?v=j1VRqmqGfZY

(Nate: 175 cm, Shaq: 216 cm)

2013. okt. 25. 14:30
 36/38 anonim ***** válasza:
Már bocs de a 172 nem magas. Ez még a normál kategóriába tartozik. Nem értem mi bajod van vele -.-
2013. okt. 25. 14:31
 37/38 anonim ***** válasza:

A legalacsonyabb kosarasok:

[link]

2013. okt. 25. 15:09
 38/38 anonim ***** válasza:
Az exem több, mint egy tízessel nagyobb Nálad, én negyedméterrel.:) Nem vagy magas és találni fogsz megfelelő partnert, hidd el!:)
2013. okt. 25. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!