Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm vagyok, és úgy érzem, túl magas. Szerintetek? 21L
Fogd már be a pofád könyörgöm... Kit érdekel a rinyálásod?
Vagy 25 megnyugtató választ kaptál már, szóval már nem ártana befejezni nem? Már esküszöm idegesít ,hogy mintha ez a 25 válasz itt sem lenne csak rinyálsz tovább...
Akkor ne tegyél fel kérdést ha nem érdekelnek a válaszok.
Ilyen idióta balf*aszságon lovagolni... te vagy a legmagasabb a világon nincs 172 centinél magasabb férfi, nagyon rossz neked! Tessék
Pedig a magasság bizony jelentős versenyelőnyt jelent vezető pozícióért folytatott versenyben, épp úgy mint a kellemes megjelenés, jó fellépés.
Google-n rengetek cikk tárgyalja, keresőszó: "tall people become leaders"
Amerikai elnökök is mindig elég magasak voltak az átlaghoz képest, jelöltek közül is jellemzően a magasabb nyert (pl. 1928-1968 között kivétel nélkül a magasabb)
"Nem te vagy magas hanem a magyar férfiak kis alacsony seggdugaszok.A 187 centimmel óriásnak érzem magam sokszor pedig teljesen megfelelő férfi magasságom van.Mégse volt még csajom :D 24F"
Akkor seggdugasz vagyok, de ilyen idősen rég nem voltam egyedül góliát! Állj a tükör elé és élvezz magadra. :D
Ennyit pusztán a magasságról:
http://www.youtube.com/watch?v=j1VRqmqGfZY
(Nate: 175 cm, Shaq: 216 cm)
A legalacsonyabb kosarasok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!