Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180cm magas 20éves fiú vagyok a 180cm magasság bejön a csajoknál nem alacsony? Mert én annak érzem van rá okom?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 22:39
1/16 anonim válasza:
Tudor, Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka.
2/16 anonim válasza:
szia:)
a 180 cm nagyon jó ám:)
nincs okod arra gondolni, h alacsony lennél:)
sőt...a magasak közé tartozol:)
bejön a csajoknak:)
3/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem alacsony. Az én párom is 177-8 cm, ő is ezzel van megáldva néha. Én meg vagyok itt 164 cm, és semmi gondom vele. A Te magasságod is pont jó.
22/L
4/16 anonim válasza:
185cm vok...de alacsonynak érzem magam...
16/F
5/16 anonim válasza:
ha néger vagy és kosarazni akarsz, akkor tényleg alacsony vagy... én mit mondjak a 163 centimmel??????? 18/f bazzeg
6/16 anonim válasza:
Párom 175 cm, én vagyok 160, nekem ő pont ideális, megijedek a magasabbaktól.
24L
7/16 anonim válasza:
Ezt egy komoly kérdés? Vagy csak hülyének tetteted magad. Szerintem te is tisztában vagy vele, hogy magas vagy. Én 183 vagyok 19 évesen és mindenki azt mondogatja, hogy már túl magas vagyok. Ha nem akarsz kosaras lenni akkor bőven jó a 180. Kivéve, ha egy 190 centi magas lányt szeretnél meghódítani... amellé már tényleg kevés vagy.
8/16 anonim válasza:
A csajok szeretik a magas pasikat, de a legtöbben úgy vannak vele, hogy "Csak legyen magasabb nálam."
180-nél magasabb csajt elég ritkán fogsz találni, szóval ne aggódj, tökéletesen rendben vagy ezzel a magassággal.
9/16 anonim válasza:
Én párom 175cm, azt akkor mi van? akii szeret, az nem a magasságod miatt fog...
10/16 anonim válasza:
tök jó, hogy ilyen magas vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!