Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm vagyok, és úgy érzem, túl magas. Szerintetek? 21L
#18:
Az, hogy a húgod vezető beosztásba került inkább a kompetencia miatt történt nem a magassága miatt. Elég gáz lenne ha a magasság miatt osztogatnák a pozíciókat :P
Hivatalos álláspont szerint a nők átlagos testmagassága 160 cm, míg a férfiaké 175 (talán a sárgák egy kicsit leviszik az átlagot) cm.
Az viszont tény ,hogy az emberek nőnek. Minden generáció szinte magasabb lesz. Ez szerintem annak tudható be ,hogy a fizikai konkrétan "kihívások" mint olyanok szinte teljesen megszűntek.
*Sőt, 172 cm még nem is olyan magas
#23 voltam.
Én 17 éves vagyok és 177 cm.
Mégse érzem magam égimeszelőnek. Csak ha magassarkút húzok. Igaz az osztályban én vagyok a legmagasabb lány, meg néhány fiúnál is magasabb vagyok, de én nem érzem ez miatt rosszul magam. Nekem sem volt még barátom amúgy.
"Túl"? Inkább nem eléggé. :P Én 183 cm vagyok, és mindig a szintén magas lányokat kerestem. Törpillákra nem tudok nőkként tekinteni. Azok csak aranyos, simiznivaló kislányok, akkor is, ha egyébként velem egykorúak. Tall is beautiful, ahogy az angol mondaná, és nem csak én gondolom így. :) Szóval egyszerűen keress magas fiúkat, ennyi.
Amúgy meg, az nem egy jó jel, ha másoktól függ az, hogy nőnek érzed-e magad. Ennek csak és kizárólag rajtad, saját magadon kell múlnia, minden külső tényezőtől függetlenül. Ha te magadban nőnek érzed magad, és tényleg rendben vagy magaddal, akkor onnantól már minden külső tényező mindegy, és mindig nő lehetsz. Ezt próbáld inkább elérni ahelyett, hogy másoktól tennéd függővé.
"Az, hogy a húgod vezető beosztásba került inkább a kompetencia miatt történt nem a magassága miatt. Elég gáz lenne ha a magasság miatt osztogatnák a pozíciókat :P"
A díszőrségnél 180cm az alsó határ.
"A díszőrségnél 180cm az alsó határ."
Az a díszőrség. Kosárban meg "labdába sem rúgsz" 185 cm alatt.
Vezetői pozíció betöltéséhez nem kell 180-as magasság... mondjuk ha utcai bunyósok vezére szeretnél lenni, akkor nem árt nagy darabnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!