Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 172 cm vagyok, és úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

172 cm vagyok, és úgy érzem, túl magas. Szerintetek? 21L

Figyelt kérdés
Még nem volt sose párkapcsolatom, szerintem ez is közrejátszhat. Minden fiú szinte alacsonyabb vagy velem egymagas, és mellettük nem érzem magam nőnek. Nem szoktam magassarkút hordani, de néha felveszek 5-6 cm sarkas cipőt. Természetesen a 13 cm sarkas cipőket abszolút nem hordok, nem is tudnék járni benne. De még így is nagydarabnak érzem magam a fiúk mellett, noha normális a testsúlyom is.

2013. okt. 25. 12:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2013. okt. 25. 12:28
 22/38 anonim ***** válasza:

#18:

Az, hogy a húgod vezető beosztásba került inkább a kompetencia miatt történt nem a magassága miatt. Elég gáz lenne ha a magasság miatt osztogatnák a pozíciókat :P

2013. okt. 25. 12:28
 23/38 anonim ***** válasza:
172 cm vagyok, 19 éves lány, és még soha, egy fiút sem riasztott el a magasságom, épp ellenkezőleg. Ráadásul vékony is vagyok. Magassarkúkban én is csak max 5-6 cm magasakat veszek fel, nagyobba már én sem tudok járni, meg nem is akarok, az már tényleg túl magas, és ráadásul egészségtelen. A férfiak átlagmagassága Magyarországon meg 175-180 cm között van. Magas lánynak mindig magas pasi tetszik, nekem is inkább +185-190 cm-ig jönnek be, de ez nem feltétlenól mérvadó. Sőt, 172 cm még is olyan magas. Max átlag feletti, egy nőre akkor mondjuk, hogy valóban magas, aki 177 cm felett van.
2013. okt. 25. 12:34
 24/38 anonim ***** válasza:

Hivatalos álláspont szerint a nők átlagos testmagassága 160 cm, míg a férfiaké 175 (talán a sárgák egy kicsit leviszik az átlagot) cm.

Az viszont tény ,hogy az emberek nőnek. Minden generáció szinte magasabb lesz. Ez szerintem annak tudható be ,hogy a fizikai konkrétan "kihívások" mint olyanok szinte teljesen megszűntek.

2013. okt. 25. 12:37
 25/38 anonim ***** válasza:

*Sőt, 172 cm még nem is olyan magas

#23 voltam.

2013. okt. 25. 12:39
 26/38 anonim ***** válasza:

Én 17 éves vagyok és 177 cm.

Mégse érzem magam égimeszelőnek. Csak ha magassarkút húzok. Igaz az osztályban én vagyok a legmagasabb lány, meg néhány fiúnál is magasabb vagyok, de én nem érzem ez miatt rosszul magam. Nekem sem volt még barátom amúgy.

2013. okt. 25. 12:39
 27/38 anonim ***** válasza:

"Túl"? Inkább nem eléggé. :P Én 183 cm vagyok, és mindig a szintén magas lányokat kerestem. Törpillákra nem tudok nőkként tekinteni. Azok csak aranyos, simiznivaló kislányok, akkor is, ha egyébként velem egykorúak. Tall is beautiful, ahogy az angol mondaná, és nem csak én gondolom így. :) Szóval egyszerűen keress magas fiúkat, ennyi.

Amúgy meg, az nem egy jó jel, ha másoktól függ az, hogy nőnek érzed-e magad. Ennek csak és kizárólag rajtad, saját magadon kell múlnia, minden külső tényezőtől függetlenül. Ha te magadban nőnek érzed magad, és tényleg rendben vagy magaddal, akkor onnantól már minden külső tényező mindegy, és mindig nő lehetsz. Ezt próbáld inkább elérni ahelyett, hogy másoktól tennéd függővé.

2013. okt. 25. 12:40
 28/38 anonim ***** válasza:

"Az, hogy a húgod vezető beosztásba került inkább a kompetencia miatt történt nem a magassága miatt. Elég gáz lenne ha a magasság miatt osztogatnák a pozíciókat :P"

A díszőrségnél 180cm az alsó határ.

2013. okt. 25. 12:45
 29/38 anonim ***** válasza:

"A díszőrségnél 180cm az alsó határ."

Az a díszőrség. Kosárban meg "labdába sem rúgsz" 185 cm alatt.

Vezetői pozíció betöltéséhez nem kell 180-as magasság... mondjuk ha utcai bunyósok vezére szeretnél lenni, akkor nem árt nagy darabnak lenni.

2013. okt. 25. 12:58
 30/38 A kérdező kommentje:
nálunk a családban én vagyok a legmagasabb, a testvérem pasija is alacsonyabb nálam, a barátnőim pasijai meg kb. egymagasak velem. szinte alig ismerek tőlem magasabb fiúkat, ha utcán is látok ilyeneket, ők mindig barátnővel vannak. lehet, hogy tényleg nem magas ez a 172 cm, de mégis mindig olyan nagynak érzem magam legtöbbször, főleg ha még van rajtam egy kisebb sarkas cipő.
2013. okt. 25. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!