Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm vagyok, és úgy érzem, túl magas. Szerintetek? 21L
Figyelt kérdés
Még nem volt sose párkapcsolatom, szerintem ez is közrejátszhat. Minden fiú szinte alacsonyabb vagy velem egymagas, és mellettük nem érzem magam nőnek. Nem szoktam magassarkút hordani, de néha felveszek 5-6 cm sarkas cipőt. Természetesen a 13 cm sarkas cipőket abszolút nem hordok, nem is tudnék járni benne. De még így is nagydarabnak érzem magam a fiúk mellett, noha normális a testsúlyom is.2013. okt. 25. 12:07
1/38 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút nem magas :) csak te érzed úgy.
2/38 anonim válasza:
mellettem jól mutatnál, de foglalt vagyok :)
(nem vagy túl magas)
3/38 anonim válasza:
197cm vagyok, szerintem nincs gond, de küldj egy képet, magadról, lehet, hogy nem a magasságod a probléma.
4/38 anonim válasza:
Lányként azért nem is alacsony, de magasnak sem mondanám. A választási lehetőségedet biztosan megnehezíti, ahogy te is leírod. Mást nem nagyon tudok mondani.
5/38 anonim válasza:
Nekem már volt velem egymagas barátom és bár én sem hordok magassarkút, de csizmában illetve túrabakancsban megesik, hogy dob pár centit rajtam a lábbeli ami szembe ötlő.
De engem sosem zavart.
Egy idevágó közhely: nem a méret számít...
6/38 anonim válasza:
Kosara fiúkkal kellene próbálkoznod ;)
7/38 anonim válasza:
172 cm nem magas :)
bár én se nem vagyok sokkal magasabb.
8/38 anonim válasza:
175 cm magas lány vagyok, nem vagy túl magas, magamat nem is tartom magasnak, inkább átlag körülinek
9/38 anonim válasza:
mutatsz 1 képet magadról privibe?
10/38 anonim válasza:
Nem te vagy magas hanem a magyar férfiak kis alacsony seggdugaszok.A 187 centimmel óriásnak érzem magam sokszor pedig teljesen megfelelő férfi magasságom van.Mégse volt még csajom :D 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!