Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Szőke hajam van. Nagyon unom már hogy van egy sztereotípa mi szerint a szőke nők buták. A párom is cikiz ezzel. Nagyon unom már. Egyáltalán nem vicces egy ponton túl. És rohadtul nem a hajszín számít. Ha már a szín alapján mondunk véleményt valaki szellemi képességeiről akkor valószínűleg az egyéb etnikum aki sötét bőrű sötét hajú azok biztos nagyon intelligensek, okosak, értelmesek csak azért mert sötét a hajszínük.2013. okt. 4. 19:12
31/44 anonim válasza:
Csak szerettem volna, hogy te is értsd, nevetni jó :D
32/44 A kérdező kommentje:
Én meg azt reméltem hogy megérted a kérdésemet, de úgy látom reménytelen. Nem vicceket kértem! Érthető? Vagy mondjam el még párszor hátha te is megérted.
2013. okt. 4. 19:48
33/44 anonim válasza:
Ja légyszi, igazából én is szőke vagyok szóval lassú a felfogásom :D
34/44 anonim válasza:
Mi szokek legalabb fogjunk ossze :)
35/44 A kérdező kommentje:
amúgy én eredetileg barna vagyok és szőkére van festve akkor mesterséges butaság vagy mi? :D
2013. okt. 4. 20:04
36/44 anonim válasza:
37/44 A kérdező kommentje:
Ebből csak 1 szőke a másik kettő barna
2013. okt. 4. 20:12
38/44 anonim válasza:
én is mindig kiakadok az ilyeneken...meg a szőke nős viccek:|| egyik osztálytársam pár napja mondott egy ilyet...rosszul tette. de amúgy véletlenül mondta, tudja hogy fel is pofoznám az ilyenért xd de ennyi erővel egy barna hajú csaj is lehet hülye. meg amikor a szőkéket leri*ancozzák-.- mert egy másmilyen hajú csaj nem lehet ri*anc?!
39/44 anonim válasza:
"amúgy én eredetileg barna vagyok és szőkére van festve akkor mesterséges butaság vagy mi?"
Nem, nem mesterséges butaság, hanem a külsöd hozzáigazítása a belsö tulajdonságaidhoz.
40/44 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ez az idegesítő hogy vannak síkhülye barna hajú lányok is. Az egyik legmagasabb IQ-jú színésznő Sharon Stone szőke. Szóval ez a sztereotípia baromság.
2013. okt. 4. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!