Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Szőke hajam van. Nagyon unom már hogy van egy sztereotípa mi szerint a szőke nők buták. A párom is cikiz ezzel. Nagyon unom már. Egyáltalán nem vicces egy ponton túl. És rohadtul nem a hajszín számít. Ha már a szín alapján mondunk véleményt valaki szellemi képességeiről akkor valószínűleg az egyéb etnikum aki sötét bőrű sötét hajú azok biztos nagyon intelligensek, okosak, értelmesek csak azért mert sötét a hajszínük.
2013. okt. 4. 19:12
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

Min is akadtál ki pontosan?

Megint b_sztatott a pasid?

2013. okt. 4. 19:13
 2/44 A kérdező kommentje:
Azon hogy a párom is ezzel cikiz. Meg úgy általában ezen a sztereotípián
2013. okt. 4. 19:14
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Üdv. "Gingers have no soul" ismerős? Külföldön ezzel dobálóznak. Kinek jobb, neked vagy nekem?
2013. okt. 4. 19:14
 4/44 anonim ***** válasza:

A párod bekaphatja. :3

Háhá! :P

2013. okt. 4. 19:16
 5/44 anonim ***** válasza:
17%
Ha festet platinaszőke vagy, akkor igaza van a párodnak:D
2013. okt. 4. 19:16
 6/44 anonim ***** válasza:
Én is szőke vagyok és szoktak néha a jelenlétemben ilyenekkel viccelődni, de bekem mindenki hozzá szokta tenni, hogy én kivétel vagyok és attól, hogy ez a hajszínem én nem vagyok buta :)
2013. okt. 4. 19:18
 7/44 anonim ***** válasza:
53%
Hiába fested be más színre, mert az csalás. Tudod: Mesterséges Intelligencia. :D
2013. okt. 4. 19:18
 8/44 kiskivancsi79 ***** válasza:

például ilyeneket mond?

Szőke nő a lottózóban:

- Ez milyen játék ?

- El kell találni 5 számot...

- És milyen messziről?

2013. okt. 4. 19:20
 9/44 A kérdező kommentje:
nem vagyok festett platinaszőke.
2013. okt. 4. 19:20
 10/44 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de a szőke nős vicceknek általában van alapja :D
2013. okt. 4. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!