Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Szőke hajam van. Nagyon unom már hogy van egy sztereotípa mi szerint a szőke nők buták. A párom is cikiz ezzel. Nagyon unom már. Egyáltalán nem vicces egy ponton túl. És rohadtul nem a hajszín számít. Ha már a szín alapján mondunk véleményt valaki szellemi képességeiről akkor valószínűleg az egyéb etnikum aki sötét bőrű sötét hajú azok biztos nagyon intelligensek, okosak, értelmesek csak azért mert sötét a hajszínük.
2013. okt. 4. 19:12
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Én az általánosítás miatt utálom a sztereotípiákat. Most nem csak ezt a szőkenőset hanem úgy általában.
2013. okt. 4. 19:26
 22/44 kiskivancsi79 ***** válasza:

Én is egyébként termésetes szőke vagyok és a barátaim is egy időben próbáltak ezzel viccelődni.

De mikor nekik kellett valami segítség akkor meghúztam a válam hogy "de hát én szőke vagyok, nem tudhatom".

Van olyan amit a pasid nem tudd olyan jól csinálni mint te. Pl főzés vagy valami. Vájg vissza ha zavar hogy ö ezt nem tudja hogy kell megcsinálni?

2013. okt. 4. 19:28
 23/44 anonim ***** válasza:
Mid akadt ki jogosan szoszi? :)
2013. okt. 4. 19:28
 24/44 anonim ***** válasza:
49%

- Hogyan hal el a szőke nő agysejtje?

- ???

- Magányosan.

2013. okt. 4. 19:29
 25/44 anonim ***** válasza:
48%

Szöke nő jön kifelé a nőgyógyásztól és ismételgeti:

"Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."

Utánaszól a nőgyógyász:

- Nem, nem! Utoljára mondom: Méh nyak rák!

2013. okt. 4. 19:32
 26/44 anonim ***** válasza:
71%

- Miért dől el a fal, ha a szőke nő nekidől?

- ???

- Mert okos enged...

2013. okt. 4. 19:34
 27/44 anonim ***** válasza:
77%

Egy kabaréban hasbeszélő lép fel, a térdén egy kis bábu, a mutatvány lényege, hogy a bábu válaszol a művésznek. Emelkedik a hangulat, a hasbeszélő egymás után mondatja bábujával a jobbnál jobb szőke vicceket, amikor felháborodva feláll egy szőke nő:

- Na idefigyeljen! Elegem van abból, hogy a férfiak a humor ürügyén semmibe veszik a nők jogait és méltóságukat! Miből gondolják, hogy a hajszínnek bármi köze lenne az intelligenciához? Ezt kikérem magamnak a többi nő nevében is!

A hasbeszélő meghökken, majd elkezd szabadkozni. A szőke ráförmed:

- Uram, maga maradjon csendben! Ahhoz a kis sz@rházihoz beszélek ott a térdén!

2013. okt. 4. 19:35
 28/44 A kérdező kommentje:
humorzsákok
2013. okt. 4. 19:37
 29/44 anonim ***** válasza:
Magyarázzuk el a vicc lényegét? :D
2013. okt. 4. 19:37
 30/44 A kérdező kommentje:
Magyarázzam el a kérdés lényegét? :D Hol írtam azt hogy vicceket szeretnék olvasni? :D
2013. okt. 4. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!