Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt a heterót aki undorodik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt a heterót aki undorodik a melegektől homofóbiásnak hívják. Hogy hívják azt aki heteroként bírja őket?

Figyelt kérdés
aki beírja, hogy "bxzi" annak jár egy virtuális szánalompacsi.
2013. szept. 30. 16:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
én felpontoztalak 9es! és tessék kérdező itt a bizonyíték!
2013. szept. 30. 16:42
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Embereknek. De komolyan. Nincsen rá név. Egy tisztességes jó ember nem akad fenn azon, hogy ki kivel szexel.
2013. szept. 30. 16:42
 13/24 anonim ***** válasza:
igen a 13asnak minden lyuk lyuk, neki mindegy.. na ez a baj, hogy ma itt tartunk!
2013. szept. 30. 16:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt tartottam, hogy a homofób egy olyan ember, aki fél attól, hogy egy férfi úgy kezeli őt, mint ahogy ő kezeli a nőket :)
2013. szept. 30. 16:43
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
Ha csak elviseli, akkor toleránsnak. Ha direkt kedveli... látens homoszexuálisnak. Vagy stylistnak.
2013. szept. 30. 16:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Félretéve minden szubjektív dolgot, csak a kérdésre figyelve:

félelem - fóbia

kedvelés, vonzódás - fília

(latin az eredet, phobia és philia, ahogy a gyerekkorúak kedvelése a pedophilia például, ez a legismertebb kifejezés), a szexuális vonzalmak típusát is összefoglaló néven parafíliának nevezik (valamilyen körülmény kedvelése).

[link]

De ha mást is bele akarsz keverni:

[link]

Viszont a homofília azért nem lenne jó megnevezés, mert heteróként nem tudsz egy homoszexuálishoz szexuálisan vonzódni. Ha igen, akkor nem vagy kizárólag heteroszexuális, erre többen is utaltak vulgárisabb formában.

Így végül is nincs arra kifejezés amire választ szeretnél kapni. A közbeszédben sem fordul ilyen elő, a szlengben sem, mert nem egy hétköznapi jelenség, hogy közbeszéd tárgya lenne.

Ha te kedvelsz egy homoszexuális egyént, arra nem kell külön kifejezést létrehozni, mert nem tesz téged különbbé a normál embertől, így megkülönböztetni sem kell magadat.

2013. szept. 30. 16:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A toleráns szerintem hülyeség. Azt implikálja, hogy a melegek olyasmit csinálnak, amit tolerálni kéne. Nem. A melegek csak egymással szexelnek, meg egymást szeretik. Ezen mi olyan van, amit tolerálni kellene? mások hülyeségét esetleg toleráljuk, de ezt nem.
2013. szept. 30. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
jajj de megy az utálkozás... általában ez szokott lenni a pasik részéről, hogy fúj de gusztustalanok meg egyéb jelző, de a leszboszik már szexik... :D
2013. szept. 30. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene a melegeket akár utálni, akár kedvelni? A szexuális irányultság nem mutat arra, hogy ki milyen ember.

Simán lehet egy meleg is kedves vagy épp atomparaszt, akárcsak egy hetero.

2013. szept. 30. 16:57
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Én is rajongok a leszboszikért, ha mindkét lány csinos, és előttem csókolóznak, azt sem bánnám, ha tarthatnám nekik a gyertyát. A buzákkal semmi bajom, ha nem jönnek a közelembe, és nem akarnak lefeküdni velem.

23F

2013. szept. 30. 17:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!