Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a heterót aki undorodik a melegektől homofóbiásnak hívják. Hogy hívják azt aki heteroként bírja őket?
Figyelt kérdés
aki beírja, hogy "bxzi" annak jár egy virtuális szánalompacsi.2013. szept. 30. 16:29
2/24 anonim válasza:
1es voltam, és bocs, de ez az igazság ( neked jár a szánalom pacsid ), hogy ilyen kérdést tettél fel
4/24 A kérdező kommentje:
neked is meg anyádnak is küldök egyet, hogy így nevelt :)
2013. szept. 30. 16:32
6/24 anonim válasza:
megköszönöm a szüleimnek, hogy normálisnak neveltek.. és nem olyan búzának, mint téged és társaidat
7/24 A kérdező kommentje:
biztos nagyon felvilágosult család lehettek :)
2013. szept. 30. 16:35
9/24 anonim válasza:
felvilágosultabb, mint te! na de nem fárasztom magam ilyen emberekkel, sajnos szomorú, de ezt is el kell fogadni, mert ráerőltetik ezeket a középpontban ugráló búzákat a népre.. utána meg az lesz a sz*mét, aki fel meri emelni a hangját, hogy na álljon meg a menet.. felháborító.. aki egyet ért velem, úgyis megérti, amit mondok, mert nem egyedül én vagyok ilyen, sőt nagyon is sokan vannak.. de látom kérdező, te a hőségriadót választod!
10/24 anonim válasza:
már nem azért de szerintem is búzaság bírni a köcsögöket...én inkább addig közömbös vagyok velük amig nem akarnak valamit..utánna már utálnám...persze csak azt az egyet...de valahogy nem menne hogy kifejezetten birjak egy homárt ... undoritoak...szerintem... és szerintem ez a normális..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!