Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik elvárják, hogy a pasinak legyen lakása, kocsija, pénze, szintén rendelkeznek ezekkel?
Az elvárások három nagy csoportra bonthatóak (külső, belső, anyagiak):
Jó kinézet: mindkét nemnél fontos.
Személyiség, intelligencia: mindkét nemnél fontos.
Megfelelő anyagi helyzet: csak a férfinál fontos.
Mit tudnak adni a nők a kieső harmadik csoport helyett?
Nem is tudtam, hogy voltunk már együtt. A farokméretemre pont nincs okom szégyenkezni.
Ha tudatlan vagy legalább ne hangoztasd, mert irtó gáz. Hüvelytornáról hallottál már, te szexisten?
A már-már klasszikus téma:DD
Kicsit már unalmas h van 1-2ember aki majd minden nap felteszi azt a kérdést,persze a körítés más,és megjelenik a csőcselék(nem írok %-ot úgyis magukra ismernek) és nyomatják ezt. ennél már csak akkor lennének szánalmasabbak ha még vernék is a nőket....
Én közel 4 évig voltam fent társkeresőn, így nem kicsi tapasztalatot gyűjtöttem a kérdésben (igaz neten, de azokat sok élő randi követte). Sokat válogattam, míg megtaláltam a mostani barátnőmet, aki emberileg számomra tökéletes. Nem, hogy nem anyagias, de 50%-50%-ban mindent együtt fizetünk (utazás, vacsora, mozi, de még a fogamzásgátló tablettáját is).
Azt kell mondanom, a 4 év alatt megismert lányok kb. 85-90% teljesen irreális és egyoldalú elvárásokat támaszt egy férfival szemben. Ez nem feltétlen anyagiasság, mert szerintem kevés nő várja el egy az egyben, hogy a férfinak sok pénze legyen vagy autója, de azt annál inkább, hogy a férfi életképes legyen-e! És a gond az, hogy a legtöbb nő ilyen szuper pasit akar magának, aki külsőre és életképességre is a legjobb, de ugye mi pontosan tudjuk, szuper pasiból kevés van és nem is egy társkeresőn ismerkedne...
A nők ezt valamiért nem realizálják, vagy nem akarják elfogadni.
A magasság, jóképűség kritériuma mellett azonnal megjelenik a külön él-e, van-e diplomája, mit dolgozik kérdéssor, amit ha már a 150. nő feltesz, kezd unalmas lenni. Pontosan tudom mire megy ki a játék. Az autó annyira nem szokott szóba kerülni, kivétel azok a nők akik imádják a gyorsulásversenyt, vagy szeretnek vezetni, no náluk autó nélkül nem is rúgsz labdába.
Kicsit az az érzésem van, hogy a nők a saját igényeik szerint válogatják a férfiakat, míg azok örülnek ha "legalább egy összejön". De ugye mondanom sem ez nem úgy indul, mint egy őszinte, ideális szerelem alapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!